ML lunch vrienden chio 08 22 19 4084

Mogelijkheden

Het CHIO Rotterdam ontvangt tijdens normale edities (niet in Corona-tijd) politieke hoogwaardigheidsbekleders: Het college van Burgemeester en Wethouders, leden van het Koninklijk Huis en vele Captains of Industry uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Deze mooie ambiance biedt een uitstekende gelegenheid om relaties te ontvangen en/of je bedrijf te profileren.

Hieronder een impressie van de mogelijkheden.

Main Partner

Main Partners vormen een selecte groep sponsors van het CHIO Rotterdam. Zij maken niet alleen gebruik van exclusieve sponsormogelijkheden; onze Main Partners denken ook mee over en werken mee aan de toekomst van het CHIO Rotterdam.

Sponsorpakketten op maat

Voor elke sponsor, groot of klein, stellen wij passende sponsorpakketten op maat samen welke aansluiten bij het merk of bedrijf. Er is een divers aanbod en er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van Corona proof hospitality en exposure. Neem contact op en wij lichten graag alle mogelijkheden toe.

Hospitality

Het CHIO Rotterdam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een verbindend platform waar relatiemanagement hoog in het vaandel staat. Wij vinden het van belang dat de hospitality aansluit bij ieder merk en bedrijf. Maatwerk dus! Dit jaar met beperkte mogelijkheden, maar wij denken graag mee.

Exposuremogelijkheden

Het CHIO Rotterdam biedt in dit Corona-jaar uitgebreide online en televisie aandacht in binnen- (NOS Studio Sport en online kanalen) en buitenland, brede aandacht in de overige media en veel online bezoekers, een uitstekende mogelijkheid voor exposure van uw merk.

Het CHIO Rotterdam heeft een breed assortiment uitingen voor maximale exposure, van roterende boarding, vlaggen, online branding en commercials. Veel is mogelijk.

Het commerciële team van het CHIO Rotterdam heeft kennis van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van exposure en bespreekt die graag met je.

Commercials

Dit jaar geen Stroodorp maar wel alle mogelijkheid om je produkt of merk onder de aandacht te brengen met een commercial die tussen de programma onderdelen en in de pauzes wordt getoond via de online kanalen.

Contact
Bent je geïnteresseerd in hoe het CHIO Rotterdam jouw merk en/of bedrijf kan ondersteunen? Neem dan contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken:

Carla Collewijn

Tel : 06 - 43127100

E-mail: [email protected]

Alice Krielaart

Tel : 010-4528900

E-mail: [email protected]