ML promotie items boulevard 5

Mogelijkheden

Het CHIO Rotterdam behoort tot de Top 3 hospitality evenementen van Nederland. Het evenement wordt jaarlijks bezocht door politieke hoogwaardigheidsbekleders waaronder het College van Burgemeester en Wethouders, leden van het Koninklijk Huis en vele Captains of Industry uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Deze mooie ambiance biedt een uitstekende gelegenheid om relaties te ontvangen en/of je bedrijf te profileren.


De 365-dagen kalender van de business clubs van het CHIO Rotterdam zorgen dat er ook de overige 361 dagen van het kalenderjaar volop interessante zakelijke kennis- en netwerkmomenten zijn.

Naast hospitality biedt het CHIO Rotterdam tal van exposure mogelijkheden, in en om de piste maar ook middels de live stream (online) en uitzendingen op TV in binnen- en buitenland.

Een greep uit de mogelijkheden:

CHIO Partners

CHIO Partners vormen een selecte groep sponsors van het CHIO Rotterdam. Zij maken niet alleen gebruik van exclusieve sponsormogelijkheden; zij staan voor onze ambities en bouwen mee aan de toekomst van het CHIO Rotterdam. Dat doen zij tijdens het CHIO Rotterdam en door het jaar heen. Maak kennis met onze partners.

Mogelijkheden tijdens het evenement:

Mogelijkheden het jaar rond:

Contact
Bent je geĆÆnteresseerd in hoe het CHIO Rotterdam jouw merk en/of bedrijf kan ondersteunen? Neem dan contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken:

Carla Collewijn
Tel : 06 431 271 00
E-mail: [email protected]

Bianca Nagtegaal
Tel : 06 518 722 30
E-mail: [email protected]