ML lunch vrienden chio 08 22 19 4084

Mogelijkheden

Het CHIO Rotterdam ontvangt jaarlijks politieke hoogwaardigheidsbekleders: Het college van Burgemeester en Wethouders, leden van het Koninklijk Huis en vele Captains of Industry uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Deze mooie ambiance biedt een uitstekende gelegenheid om relaties te ontvangen en/of je bedrijf te profileren.

Hieronder een impressie van de mogelijkheden.

Legacy Partner

Legacy Partners vormen een selecte groep sponsors van het CHIO Rotterdam. Zij maken niet alleen gebruik van exclusieve sponsormogelijkheden; onze Legacy Partners denken ook mee over en werken mee aan de toekomst van het CHIO Rotterdam.

Sponsorpakketten op maat

Voor elke sponsor, groot of klein, stellen wij passende sponsorpakketten op maat samen welke aansluiten bij het merk of bedrijf. Er is een divers aanbod en er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van hospitality en exposure. Neem contact op en wij lichten graag alle mogelijkheden toe.

Hospitality

Het CHIO Rotterdam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een verbindend platform waar relatiemanagement hoog in het vaandel staat. Wij het van belang dat de hospitality aansluit bij ieder merk en bedrijf. Maatwerk dus! Of je nu met zes relaties het CHIO wil komen bezoeken of een ontvangst voor 750 gasten wil organiseren, wij denken graag mee.

Exposuremogelijkheden

Het CHIO Rotterdam biedt met 50.000 bezoekers, uitgebreide televisie aandacht in binnen- (NOS Studio Sport met 2,1 miljoen kijkers) en buitenland, brede aandacht in de overige media en veel online bezoekers, een uitstekende mogelijkheid voor exposure van uw merk.

Het CHIO Rotterdam heeft een breed assortiment uitingen voor maximale exposure, van roterende boarding, vlaggen, online branding tot de een gesponsorde mascotte. Veel is mogelijk.

Het commerciële team van het CHIO Rotterdam heeft kennis van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van exposure en bespreekt die graag met je.

Standhouders

In het drukbezochte Stroodorp en Promodorp van het CHIO Rotterdam kun je tijdens het evenement een stand huren om uw product of bedrijf te presenteren aan de tienduizenden bezoekers.

Contact
Bent je geïnteresseerd in hoe het CHIO Rotterdam jouw merk en/of bedrijf kan ondersteunen? Neem dan contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken:

Carla Collewijn

Tel : 010 - 452 8900

E-mail: ccollewijn@chio.nl

Alice Krielaart

Tel : 010-4528900

E-mail: akrielaart@chio.nl