ML FEI ontvangst CPCR 4386

CHIO Port Club Rotterdam

Rotterdamse bedrijven die actief zijn binnen de maritime & offshore branche vormen de leden van de CHIO Port Club Rotterdam (CPCR). Zij dragen de paardensport in het algemeen, en het CHIO Rotterdam in bijzonder, een warm hart toe. De CPCR is dan ook één van de legacy partners van het CHIO Rotterdam en daarmee een belangrijke steunpilaar voor het jaarlijkse event.

De CPCR is een (zakelijk) platform dat niet alleen de haven en de stad via de paardensport met elkaar verbindt, maar ook bedrijven en personen aan elkaar verbindt. Het zakelijke netwerk is primair lokaal actief, maar heeft door het karakter van het CHIO Rotterdam en de aard van de aangesloten bedrijven zeker ook regionale, nationale en zelfs internationale verbindingen. Daarbij is het opbouwen van een sterke band met bedrijven uit andere (internationale) havensteden natuurlijk een logische doelstelling en bovendien zakelijk gezien zeer interessant.

Om er voor te zorgen dat de leden niet alleen tijdens het CHIO Rotterdam maar ook daarbuiten profijt hebben van dit zakelijke netwerk is er een 12-maandenkalender opgesteld. Deze kalender bestaat uit bijeenkomsten die exclusief georganiseerd worden voor de leden van de CPCR en bijeenkomsten die aansluiten bij andere haven gerelateerde initiatieven in Rotterdam. De CHIO Port Club Rotterdam denkt mee in de ontwikkeling en de leden van CHIO Port Club Rotterdam. Er is o.a. een nauwe samenwerking met Rotterdam Partners, Port of Rotterdam, Deltalinqs, Rotterdam Maritime Capital of Europe, Jong Havenvereniging en RPPC.

Het CHIO Rotterdam staat voor het maken van verbindingen. Aansluiten bij de CHIO Port Club opent een nieuw netwerk van zakelijke kansen op zowel nationaal als internationaal niveau. Tijdens de bijeenkomsten wordt aan leden voldoende ruimte geboden zich te presenteren aan de leden en inhoudelijk kennis uit te wisselen met andere bedrijven.

De stuurgroep van de CHIO Port Club Rotterdam bestaat uit:

 • Jasper Nagtegaal (voorzitter), Containerweight
 • Pieter Baan, ING Rotterdam
 • Jeannette Baljeu, Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland
 • Fons Bogaers, CCIS Netherlands B.V.
 • Peter Goedvolk, First Dutch Innovations
 • Peter Loef, Beequip
 • Bas Janssen, Deltalinqs
 • Ruud Maaskant, Jordex Shipping & Forwarding
 • Roderick Post, Post & Co.
 • Wilbert Lek, Rotterdam Partners
 • Niels de Leng, Social Brothers

De huidige leden van de CHIO Port Club Rotterdam zijn:

Anthony Veder, Aon Risk Solutions, Axoft IT & Telecom B.V., Beequip, Broekman Logistics, Containerweight, Deltalinqs, DHL, ECT Delta Terminal B.V., Eneco, FincoEnergies, First Dutch Innovations, Havenbedrijf Rotterdam, Houcon Group, Huawei, Jordex Shipping & Forwarding, KPMG, Koole Terminals B.V., LV Shipping & Transport Group, Maritime & transport business solutions, Matrans, Joh. Mourik & Co. Holding, Mercon Groep B.V., Oranjeberg B.V. Post & Co., Rotterdam Maritime Capital of Europe, RPPC, Social Brothers, Unit45, Vernturn en Waalhaven Group.

Wilt u ook lid worden van dit interessante zakelijke netwerk of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Carla Collewijn via [email protected] of bel naar 010-4528900.

Lidmaatschap CHIO Port Club Rotterdam 2024

Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren een unieke ontmoetingsplaats. Het CHIO begroet vooraanstaande politici en de zakelijke top van Rotterdam en Nederland.

Het lidmaatschap van de CHIO Port Club Rotterdam 2024 bestaat uit de volgende onderdelen:

12-maanden kalender 2024

De leden van de CHIO Port Club Rotterdam ontmoeten elkaar meerdere keren per bij op hoogwaardige bijeenkomst. In 2024 staat de volgende bijeenkomsten gepland:

Dinsdag 6 februari: Gezamenlijke bijeenkomst met de CHIO Business Clubs

Bijeenkomst met de Vrienden van het CHIO en de CHIO Vastgoed Club Rotterdam bij het Nederlands Fotomuseum.

Donderdag 20 juni: Ontvangst tijdens het CHIO Rotterdam

4 VIP kaarten voor de havenontvangst waar u over een eigen tafel beschikt en waar een 3-gangen diner geserveerd wordt. Na het sportieve programma op de donderdag van het CHIO Rotterdam is het feest in het Stroodorp!

Vrijdag 21 en zondag 23 juni: Toegang tot het CHIO Rotterdam

Voor vrijdag 21 en zondag 23 juni ontvangt ieder lid 2 entreekaarten voor het CHIO Rotterdam, die toegang geven tot de Rotterdam Piste, de tweede Piste, het Stroodorp, stands en entertainment voor en na de sport.

De totale kalender wordt binnenkort vermeld op deze pagina. Op aanvulling van de bovenstaande bijeenkomsten, ontvangt u ook uitnodigingen van Rotterdam Partners, RPPC, Deltalinqs en Rotterdam Maritime Capital of Europe.

Exposure tijdens het CHIO Rotterdam

Commercial ontvangstruimte

Een eigen commercial op de schermen in de ontvangstruimte tijdens de bijeenkomst van CHIO Port Club Rotterdam op de donderdag van het CHIO Rotterdam.

Commercial grote scherm en livestream

Exposure in de commercial van de CHIO Port Club Rotterdam die wordt vertoond op het grote scherm in de Rotterdam Piste en online via de live stream.

LED-boarding

Alle logo’s van de leden van de CHIO Port Club Rotterdam worden op de LED-boarding vermeld, die vertoond worden in de Rotterdampiste.

Website

Logovermelding op de website van het CHIO Rotterdam met een doorlink naar de eigen website.

Kosten

De kosten voor het lidmaatschap van CHIO Port Club Rotterdam bedragen € 6.000,- per jaar incl. catering en excl. BTW, en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Lidmaatschap jaarlijks schriftelijk opzeggen vóór 31 december van het opvolgende jaar.