Hindernis poetsen 1

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Het CHIO Rotterdam is ondenkbaar zonder de vele vrijwilligers! De meesten zijn al vele jaren verbonden aan het CHIO Rotterdam. Bij deze trouwe groep komen regelmatig nieuwe vrijwilligers om “vacatures” of nieuwe functies in te vullen.

Het bestuur van het CHIO Rotterdam is heel erg blij met de inzet van deze grote groep vrijwilligers. Dit jaar heeft het CHIO Rotterdam wederom een mooi programma met spannende internationale, nationale en regionale spring- en dressuurrubrieken, shows en topentertainment. Wil jij dit topsport event van heel dichtbij meemaken en samen met een professioneel team het event tot een groot succes maken? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor diverse teams.

Hoe word je vrijwilliger bij het CHIO Rotterdam?

De meeste vrijwilligers komen graag naar het CHIO vanuit een combinatie van betrokkenheid bij de paardensport, het CHIO als evenement en hun specifieke kennis en ervaring op een bepaalde vlak. Wil jij meewerken aan het succes van het CHIO Rotterdam dan kun je je aanmelden als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar 010-452 89 00 en vraag naar Marleen Schuurman.

Wil je je buiten het CHIO Rotterdam om inzetten als vrijwilliger? Zet je dan in voor Werken als een Paard!

De programma’s van Werken als een Paard kunnen alleen bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn dan van harte welkom! Mocht je interesse hebben om te helpen bij Werken als een Paard? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Marleen Warmerdam via 06-50 27 86 56.

Inschrijfformulier vrijwilligers
Beschikbaarheid als vrijwilliger op de volgende data:
Wat is je ervaring met vrijwilligerswerk in het algemeen?
Heb je ervaring met vrijwilligerswerk op andere paardensport evenementen? Zo ja, bij welke evenementen en wat waren toen je werkzaamheden?
Ik heb interesse in de volgende functies tijdens het CHIO Rotterdam 2023.
Welke talen beheers je goed?
Vul hier de talen in die je goed beheerst naast de standaard gevraagde talen
Hoe ben je terecht gekomen bij het aanmelden voor een vrijwilligersfunctie tijdens het CHIO Rotterdam?
Hoe ben je terecht gekomen bij het aanmelden voor een vrijwilligersfunctie tijdens het CHIO Rotterdam 2024?