Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

CHIO Rotterdam gaat voor duurzaamheid, vandaar dat we het liefst willen dat je met het openbaar vervoer naar het evenemententerrein komt. CHIO Rotterdam wordt gehouden in het Kralingse bos op een prachtige locatie in de natuur, maar ook heel dichtbij het openbaar vervoer.

Op nog geen 8 minuten lopen van de entree van het terrein hebben we de tram- en metrohalte Voorschoterlaan. Voor mensen die slechter ter been zijn is er een gratis buspendel vanaf metrostation en P&R Kralingsezoom. De bushalte van de gratis pendel op Kralingsezoom bevindt zich bij de overige bushaltes van de RET. Deze buspendel start een half uur voor aanvang van het wedstrijdprogramma op donderdag t/m zondag en eindigt van donderdag t/m zaterdag om 23:00 uur en op zondag om 18:00 uur

Kom je in plaats van met het OV toch met de auto naar Rotterdam, maak dan gebruik van één van de vele P&R locaties, in de nabije omgeving van het CHIO Rotterdam is er geen parkeergelegenheid.

Meer info over de P&R locaties: https://www.ret.nl/home/reizen/van-en-naar-de-halte/p-r-terreinen.html

Let op: het CHIO terrein bevindt zich binnen de milieuzone van de Gemeente Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over de milieuzone.

bekijk onze interactieve plattegrond: