Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

CHIO Rotterdam gaat voor duurzaamheid, vandaar dat we inzetten op het openbaar vervoer. Het CHIO wordt gehouden in het Kralingse bos, een prachtige locatie in de natuur en ook dicht bij het openbaar vervoer.

Op nog geen 8 minuten lopen van de entree hebben we de tram en metrohalte Voorschoterlaan.

Voor personen die slechter ter been zijn, is er een gratis buspendel vanaf metrostation en P&R Kralingse Zoom. De pendelbusjes staan op de P&R parking. Wanneer je met metro of bus arriveert bij metrostation Kralingse Zoom, gaat je vanuit het metrostation linksaf, daar kun je met de trap of lift naar beneden. Je ziet daar onze 8 persoons pendelbus staan. De pendelbus staat ter hoogte van de Parkshuttle. Staat de pendelbus er op dat moment niet, dan komt de volgende binnen 15 minuten.

Deze buspendel start een half uur voor start wedstrijdprogramma van donderdag t/m zondag en eindigt van donderdag t/m zaterdag om 23:00 uur en zondag 18:00 uur

Kom je niet met de trein maar toch met de auto naar Rotterdam, maak dan gebruik van één van de vele P&R locaties, in de nabije omgeving van het CHIO Rotterdam is er helaas geen parkeergelegenheid. Meer info over de P&R locaties: https://www.ret.nl/home/reizen/van-en-naar-de-halte/p-r-terreinen.html

Let op: het CHIO terrein bevindt zich binnen de milieuzone van de Gemeente Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over de milieuzone.

bekijk onze interactieve plattegrond: