Ticket Sales

Van 19 tot en met 23 juni 2024 is het feest in het Kralingse Bos. Voor de 75ste keer kun je genieten van spring- en dressuursport van het hoogste niveau, leuke winkeltjes en een lekker hapje en drankje in het Stroodorp. Tijdens deze jubileum editie van het CHIO Rotterdam zie je in de hoofdpiste natuurlijk de gebruikelijke sportieve hoogtepunten zoals de landenwedstrijd dressuur en spannende springrubrieken.

5* spring- en dressuur

Met de Olympische Spelen in Parijs in het vooruitzicht zal voor veel ruiters en bondscoaches het komende CHIO een belangrijk observatiemoment zijn. De landenwedstrijd springen is dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Het CHIO Rotterdam is een van de slechts vier kwalificatiewedstrijden van de wereldwijde Longines League of Nations™️ en heeft een nieuwe, nog spannendere opzet en een grotere prijzenpot. Tussen al deze topwedstrijden door zijn er in dit bijzondere jubileumjaar natuurlijk geweldige shows te bewonderen.

Shows, clinics en gezellig Stroodorp

Op het entreeterrein vind je weer leuke food trucks, stands en de tweede piste, waar je kunt kijken naar de halve finale en de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup, het jeugdprogramma op zondagochtend, losrijden van de dressuurruiters en een heleboel shows en clinics. Kortom, tijdens het 75ste CHIO Rotterdam valt er in het Kralingse Bos genoeg te beleven. Na afloop van het sportprogramma is het nog tot laat gezellig in het Stroodorp.

Woensdag gratis toegang

Voor woensdag 19 juni, met nationale GP dressuur, para dressuur en dressuurrubrieken voor U25 ruiters en Young Riders, hoef je geen kaartje te kopen. Dan is de toegang gratis. Voor de overige dagen zijn de volgende kaarten te koop:

Entreekaart

 • Beleef de sfeer in het Kralingse Bos, bekijk de paardensport of geniet van een hapje en drankje in het gezellige Stroodorp of ga shoppen bij de standhouders
 • Toegang tot het terrein, de tweede piste en het Stroodorp
 • Vanuit het Stroodorp kun je de wedstrijden in het Rotterdam Stadion bekijken
 • Je kunt het gehele programma met wedstrijden, trainingen, shows en clinics in de tweede piste zien
 • Op donderdag mag je met deze entreekaart plaats nemen op een van de vrije plaatsen op de Ratina tribune (vak E&F).
 • Beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Wil je verzekerd zijn van een mooie zitplek om de sport te zien op vrijdag, zaterdag en zondag? Koop dan een Entreekaart Ratina of een Entreekaart Grandstand.

Entreekaart Ratina (overdekt en niet overdekt)

 • Je bent de hele dag welkom om naar paardensport en shows te komen kijken, te genieten van een hapje en drankje in het gezellige Stroodorp of te shoppen bij de standhouders.
 • Op zaterdagavond (dressuur) en zondag (springen) ben je verzekerd van een door jou uitgekozen zitplaats op de Ratina tribune.
 • Overige dagen is vrije zitplaatskeuze volgens het principe vol=vol.
 • Je Ratina kaart geeft ook toegang tot het programma in de tweede piste.
 • Beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag (aparte kaarten voor dag (springen) & avond (dressuur)) en zondag.
 • Let op: vakken E en F van de Ratina tribune zijn niet overdekt, vak G is overdekt.
 • Let op: Als je een Ratina/Grandstand kaart koopt, is een entreekaart niet nodig!

Rolstoelplatform (overdekt)

 • Het overdekte rolstoelplatform bevindt zich naast de Ratina tribune.
 • Per rolstoelticket kan je één extra ticket bestellen voor een begeleider.

Entreekaart Grandstand (overdekt)

 • Je bent de hele dag welkom om naar de paardensport te komen kijken, te genieten van een hapje en drankje in het gezellige Stroodorp of te shoppen bij de standhouders
 • Je bent verzekerd van een geplaceerde (en door jou uitgekozen) zitplaats op de overdekte Grandstand tribune
 • Deze kaart geeft ook toegang tot het programma in de tweede piste
 • Beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag (aparte kaarten voor dag (springen) & avond (dressuur)) en zondag
 • Let op: Als je een Ratina/Grandstand kaart koopt, is een entreekaart niet nodig!

Master Club Lounge kaart

 • Tijdens de Longines League of Nations op vrijdagavond, het springen op zaterdag, de dressuur op zaterdagavond en tijdens de Grand Prix op zondag kun je in de Master Club Lounge genieten als een VIP van hippische topsport
 • De Master Club Lounge is een fraaie skybox in de Grandstand met een zitplaats op het (royal) balkon, waar je samen met andere paardensportliefhebbers onder het genot van een drankje en een hapje en met het allerbeste uitzicht de sport beleeft
 • Master Club Lounge kaarten zijn inclusief drankenarrangement, snacks en lunch of diner, afhankelijk van het gekozen dag(deel)
 • Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd. Per 2 Master Club Lounge kaarten ontvangt u 1 VIP uitrijdkaart voor de parkeergarage

Jeugdkaart

 • Op de zondag is er een speciaal programma voor en door de jeugd. Met leuke shows en optredens van speciale gasten. Wie? Dat hoor je binnenkort!
Wednesday 19th June 2024

Wednesday 19th June 2024

Tijdens de proloog van het CHIO Rotterdam staan er voor de dressuurliefhebbers vier mooie rubrieken op het programma. De dag begint met de Nederlandse Para Dressuur ruiters die op weg zijn naar een belangrijke missie, nl. in Parijs hun geweldige prestaties van de afgelopen Paralympics te overtreffen. Daarna is de Rotterdampiste voor jong dressuurtalent met de Grand Prix U25 en de Young Riders. De dag wordt afgesloten met de Nationale Grand Prix. Je hebt geen kaartje nodig, op woensdag is de toegang gratis.

Thursday 20th June 2024

Thursday 20th June 2024

Op de donderdag van dit 75ste CHIO Rotterdam maak je kennis met alle hoofdrolspelers. We starten de dag met de nationale dressuur GP Special met Nederlandse toppers. Direct daarna is de internationale 5* dressuur GP, die onderdeel is van de FEI Nations Cup. In de middag en avond zijn er 5* springrubrieken, waaronder een kwalificatie voor de Grote Prijs van Rotterdam. Reken maar dat de deelnemende combinaties hun best doen.

bestel kaarten voor donderdag 20 juni
Friday 21 June 2024

Friday 21 June 2024

Vrijdag is een topdag voor de liefhebbers van de springsport. Overdag staan er diverse spannende springrubrieken op het programma en om 16.00 uur presenteren de 10 landenteams van de Longines League of Nations™️ zich. Daarna begint de bloedstollende landenwedstrijd over twee manches. Blijf na de landenwedstrijd vooral nog zitten want er vindt nog een spectaculaire showrubriek plaats. Na afloop hiervan zien we je graag in het Stroodorp. In de tweede piste strijden de halve finalisten om de drie finaleplaatsen van de CHIO Zuid-Holland Cup.

Bestel kaarten voor vrijdag 21 juni
Saturday 22 June 2024

Saturday 22 June 2024

Op zaterdag staan er overdag drie mooie springrubrieken op het programma. 's Avonds verandert het Kralingse Bos zoals ieder jaar in een sprookjesbos en zien we de paarden dansen tijdens de Grand Prix Special en het hoogtepunt van de avond, de Grand Prix Kür op Muziek. Beide wedstrijden bepalen welk land dit jaar de FEI Nations Cup Dressage wint. Ook op zaterdag zie je tussen de rubrieken door bijzondere jubileumshows en is er een mooi programma in de tweede piste.

Let op! Er zijn aparte kaarten voor het dagprogramma (springen) en avondprogramma (dressuur)

Bestel kaarten voor zaterdag overdag (springen)
Sunday 23June 2024

Sunday 23June 2024

Op de slotdag van de 75 editie van het CHIO Rotterdam worden in de ochtend in het Rotterdam Stadion de finales van de 2* wedstrijden verreden, waarin o.a. jong Nederlands talent de kans krijgt om zich te laten zien. ’s Middags sluiten we deze jubileum editie af met de Grote Prijs, waarin de beste springruiters strijden om een mooie geldprijs en de eer om de Grote Prijs van Rotterdam aan hun successenlijst toe te voegen. Op zondag is er in de tweede piste een speciaal jeugdprogramma en vindt de finale van de CHIO Zuid-Holland Cup plaats.

Bestel kaarten voor zondag 23 juni