Watch Live

ClipMyHorse.TV

Ook het 74ste CHIO Rotterdam is via diverse kanalen online te zien!

NOS.nl zendt op vrijdag de Longines FEI Jumping Nations Cup™️ uit en op zondag de Longines Grand Prix. En op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er samenvattingen op TV.

Via ClipMyHorse.TV mis jij geen moment van het CHIO Rotterdam. Alle spring- en dressuurrubrieken in het Rotterdam Stadion zijn (gratis) te volgen vanuit het comfort van je eigen huis. Naast de livestream biedt ClipMyHorse.TV een uitgebreide mediatheek met de opgenomen wedstrijden en hoogtepunten van het evenement. Jouw favoriete paarden van het CHIO Rotterdam kan je opzoeken via de paardenprofielen, zo kom je meer te weten en kun je alle (eerdere) ritten bekijken. Ten slotte biedt ClipMyHorse.TV ook exclusieve interviews en achtergrondverhalen met ruiters, trainers en fokkers uit de paardensportwereld. Met een abonnement krijg je de kans om meer te weten te komen over de ervaringen, strategieën en succesverhalen van deze inspirerende mensen.

FEI TV

FEI TV

Heb je een abonnement op FEI TV? Dan kun je hier de Longines FEI Jumping Nations Cup en de Longines Grand Prix terugkijken volgen.

Klik hier om direct naar FEI TV te gaan.