Predicaat koninklijk voor LV logistics

CHIO
51924276635 38bcd462db k

LV Logistics heet voortaan Koninklijke LV Logistics. Het bedrijf dat in 1921 in Vlaardingen werd opgericht kreeg eerder dit jaar van commissaris van de Koning, Jaap Smit, het predicaat Koninklijk. J. Lensveld & Zonen, zoals het transportbedrijf oorspronkelijk heette is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne full service logistieke dienstverlener die wereldwijd opereert en vestigingen heeft in 12 landen. We spreken met Managing Director Menno Mulder.

"We zijn er trots op deze exclusieve onderscheiding die we mede hebben gekregen vanwege ons 100-jarig bestaan vorig jaar. Zo'n predicaat krijg je immers niet zomaar. Het was bovendien een mooie aanleiding om onze branding eenduidig en sterker te maken. Van oudsher opereerden we onder verschillende namen, die niet altijd een juiste weergave van onze dienstverlening waren en ook internationaal niet allemaal even bruikbaar waren. Onze nieuwe naam Koninklijke LV Logistics heeft ook internationaal meer allure en past beter bij de diensten en kwaliteit die we leveren op dit moment."

Koninklijke LV Logistics is sinds enkele jaren lid van de CHIO Port Club Rotterdam (CPCR). We vroegen Menno Mulder waarom hij zich bij de business club heeft aangesloten. "Dat was niet in eerste instantie vanwege de sport. Alhoewel we ooit in 1921 met paard en wagen begonnen zijn hebben we niet direct iets met de paardensport. En die paard en wagen zijn inmiddels wat meer pk's geworden. We hebben ons vooral aangesloten bij de CPCR omdat het een club van haven gerelateerde bedrijven is. Ik kende de voorzitter van de CPCR, Peter Goedvolk, goed en kende ook de voorzitter van de Vrienden van het CHIO. Daardoor was het heel gemakkelijk om lid te worden. Gelukkig zijn er nu (na Corona) weer de reguliere bijeenkomsten door het jaar heen. Ik ben ook blij dat er dit jaar weer een 'gewoon' CHIO was. Ik was bij het etentje op donderdag en ook op zondag bij de ontvangst van het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs. Het CHIO is voor ons een goede manier om ons netwerk uit te breiden."

Onze felicitaties met deze mooie onderscheiding en tot op het CHIO of een van de bijeenkomsten van de business club.

  • Deel dit artikel