Ouderwets 'Vrienden onder elkaar' bij Auto Hoogenboom

CHIO
220315 ML CHIO Audi DSC6797

Voor onze businessclub Vrienden van het CHIO stond deze week de eerste fysieke ontmoeting sinds lockdown op het programma. Deze bijeenkomst vond plaats temidden van de glanzende audi's in het Audicentrum Rotterdam van Auto Hoogenboom. Iedereen genoot zichtbaar van dit moment ouderwets als 'Vrienden onder elkaar'.

In de afgelopen twee jaar hebben de Vrienden van het CHIO elkaar nauwelijks gezien. Daarom was het ouderwets gezellig tijdens de bijeenkomst in de showroom van Auto Hoogenboom. Er was veel bij te praten onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. En er was gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe CHIO bestuurslid Marilyne van Hoey Smith en nieuwe vriend Alfred Vaessen en zijn dochter Carlijn van Onori, leverancier van de crew kleding van het CHIO Rotterdam.

De aanwezigen werden natuurlijk ook bijgepraat door algemeen directeur Ron Voskuilen over de laatste ontwikkelingen rondom het oudste internationale sportevenement van Rotterdam, dat dit jaar van 23 t/m 26 juni plaatsvindt. En door voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, over het wel en wee van de business club en de ontmoetingen die er voor de rest van dit jaar op het programma staan.

Gastheren Antoon van Oosterhout en Gerlach van Troostwijk vertelden hoe de Rotterdamse groentewinkel aan de Hendrick Sorchstraat is uitgegroeid tot een toonaangevend autobedrijf in Groot Rotterdam. Met niet alleen een warm hart voor het CHIO Rotterdam maar ook met een gul hart voor het Rotterdamse Sophia Kinderziekenhuis, waarvoor de heren een dringende oproep deden om de actie voor het 'So Fit & Fun Centrum' te steunen. Natuurlijk was het voor de aanwezige Vrienden ook erg de moeite waard om een kijkje te nemen in en om de glanzende Audi's in de showroom.

Kortom, iedereen had uitgekeken naar dit moment; Ouderwets met Vrienden onder elkaar!

Bekijk de sfeerimpressie van de Vriendenbijeenkomst die Mirjam Lems maakte.
  • Deel dit artikel