McLain Ward wint de Van Lanschot Kempen Prijs

CHIO
NB CHIO376 First Lady Ward Mc Lain USA CSIO5 LLN N07 2306
Foto: Nils Boeser

Een succesvolle ochtend voor de Amerikaanse springequipe op de vrijdag van het CHIO Rotterdam 2024! Na een overwinning van Ella Duffy in de Breeland Prijs en twee Amerikaanse deelnemers op het podium in de DHL Prijs, greep McLain Ward de overwinning in de Van Lanschot Kempen Prijs.

Met First Lady zette de Amerikaan de winnende tijd van 63.63 seconden neer in deze 1.50m-rubriek op tijd. Vast en zeker een boost voor de Amerikanen terwijl zij zich voorbereiden op hun deelname aan de Longines League of Nations later deze middag. Ward zal als vierde ruiter aan de start komen voor Team USA met Callas.

De Zweed Peder Fredricson werd tweede met SV Vroom de la Pomme Z. Fredricson, in 2017 de winnaar van de Grote Prijs van Rotterdam, kwam met 63.99 seconds zeer dicht in de buurt van de tijd van Ward maar kwam net tekort voor de hoogste podiumplaats. De Nederlander Pim Mulder zette wederom een mooi resultaat neer met Dunaghmore: de combinatie herhaalde de derde plaats van gisteren in de Dura Vermeer Prijs, ditmaal met een tijd van 64.66 seconden.

  • Deel dit artikel