Maak van je bezoek aan de EK’s een compleet dagje uit

EC
STANDS WINKELS SL

Jouw bezoek aan de Longines FEI Europese Kampioenschappen wordt een unieke ervaring! Je bezoekt niet alleen het grootste paardensportspektakel ooit in Rotterdam gehouden met de beste ruiters en paarden van Europa! Je bent ook nog in de gelegenheid te genieten van de prachtige locatie en alle activiteiten en gezelligheid eromheen. En overal vind je een drankje en een hapje voor elke trek...

Een groot deel van alle sfeer en activiteiten speelt zich af op de boulevard. Daar vind je bijvoorbeeld een Food Festival met Food trucks met: poffertjes, handgemaakte frieten, een Barista met heerlijk koffie, broodjes, ijsjes, sushi, etc. Uiteraard is er ook volop keuze uit gezonde happen en sappen. Rabobank presenteert Brasserie 2050 op de Boulevard, een compleet nieuw foodconcept waar minder vlees, duurzaamheid en gezonde voeding centraal staan.

Ook de vertrouwde grote bar en de champagnebar uit het Stroodorp vind je dit jaar aan de Boulevard. Of geniet van een heerlijk glaasje wijn van de Heeren van de Wijn en een verse oester, terwijl je uitkijkt over de Kralingse Plas naar de Skyline van Rotterdam.

Ook in het stadion bevinden zich enkele counters waar je rondom de spring- en dressuurrubrieken een broodje of kopje koffie kunt kopen. Zo hoef je niets van de prestaties van jouw hippische helden te missen.

Of verwen jezelf of je dierbaren met een culinair menu op sterrenniveau bij restaurant Schoufour in de Grandstand (vergeet niet te reserveren).

Kortom alles om jouw bezoek aan de EK’s tot een onvergetelijke ervaring te maken!

  • Deel dit artikel