Legacy Partner diner

DSC 9166

Eén keer per jaar nodigt het bestuur van het CHIO Rotterdam alle Legacy Partners en de hoofdsponsor uit voor een gezamenlijk diner. Daarnaast is er regelmatig overleg met de partners, staat er voor komende maand een lunch met de marketing managers van de Legacy Partners op de agenda en komen alle Legacy Partners ook tijdens het CHIO bij elkaar.

Afgelopen week waren de hoofdsponsor en op één na alle Legacy Partners in Restaurant Schoufour in de Grandstand aanwezig voor de 4e editie van dit jaarlijkse diner.

Voorzitter Belle de Bruin dankte deze groep trouwe sponsoren van het oudste internationale sportevenement van Rotterdam en deelde de laatste ontwikkelingen rondom kandidatuur voor de EK’s springen en de komende 66ste editie van het evenement. Bestuurslid Jan de Mooij is bijzonder blij met deze hoofdsponsor en 11 Legacy Partners: “Mede door de enorme trouw van partners van het CHIO Rotterdam zoals onze hoofdsponsor Rabobank, de Legacy Partners Dura Vermeer (sinds 1948 bij CHIO Rotterdam betrokken), Interchem, Longines, Oseven, Allianz, Mercedes Benz, HR Via Care , Indofin Group, Rotterdam Topsport en de gezamenlijke Vrienden van het CHIO en de bedrijven van het HavenSyndicaat, is o.a. de financiële situatie van het CHIO Rotterdam stabiel. “

Directeur Rotterdam Topsport, Hans den Oudendammer, heeft alle Legacy Partner diners tot nu toe meegemaakt. “Ik vind het goed dat het CHIO Rotterdam de band met hun sponsoren gedurende 12 maanden per jaar onderhoudt en niet alleen rondom het evenement de hand op houdt voor een financiële bijdrage. Er wordt echt sámen gewerkt aan voortdurende verbetering van het CHIO Rotterdam voor alle partijen. Dat stellen wij enorm op prijs en de collega Legacy Partners ook zo te zien. Ze zijn er immers allemaal weer bij!”

  • Deel dit artikel