Geniet van de toprubrieken als een VIP

CHIO
AD67 CFA7 3392 43 B9 ACD1 D0 E4883914 E0 1 105 c

Op de vrijdagavond, zaterdag (dag en avond) en zondagmiddag kun je in de Master Club Lounge genieten als een VIP van hippische topsport. De Master Club Lounge is een fraaie hospitalityruimte in de Grandstand met een 'koninklijk' balkon, waar je het allerbeste uitzicht op de sport hebt. In de skybox staat een buffet met heerlijke drankjes en hapjes zodat je niets van de sport hoeft te missen. De Master Club Lounge is ook heel geschikt om zakelijke relaties uit te nodigen en het VIP-gevoel te geven.

Op de vrijdag zijn er Master Club Lounge arrangementen voor de Longines League of Nations™️ en de daarop volgende vierspanshowrubriek, op zaterdag overdag voor alle springrubrieken inclusief het kampioenschap van Rotterdam. Verder voor de dressuuravond op zaterdag inclusief de Grand Prix Special, de Grand Prix Kür op Muziek en de jubileumshow. Op de zondag zijn er Master Club Lounge kaart

en beschikbaar voor de Grote Prijs van Rotterdam (springen).

Master Club Lounge kaarten zijn inclusief drankenarrangement, snacks en lunch of diner, afhankelijk van het gekozen dag(deel). Vervoer van en naar het CHIO terrein wordt gratis verzorgd. Per twee Master Club Lounge kaarten ontvang je een VIP uitrijkaart voor de parkeergarage. Je kunt hier je kaarten voor de Master Club Lounge bestellen.

Master Club Lounge

De lounge is genoemd naar Master, het paard van Job Dura Sr. waarmee Jaap Rijks deel uit van het Nederlandse team tijdens de allereerste landenwedstrijd in Rotterdam in 1948 en in datzelfde jaar ook tijdens de Olympische Spelen. Met Master heeft Jaap Rijks vele successen behaald, de rozetten hangen nog altijd in de Rotterdamsche Manège. Jaap Rijks heeft gedurende zijn leven veel gedaan voor het CHIO en de paardensport. Hij overleed in 2017.

  • Deel dit artikel