COUNTDOWN: Nog 75 dagen!

75daystogo

Nog 75 dagen en dan is het zover! De Longines FEI European Championships Jumping, Dressage & Para-Dressage worden samen het grootste hippische evenement ooit in het Kralingse Bos en het grootste in Nederland na de Wereldruiterspelen van 1994. Ruiters en amazones in alle Europese landen hebben hun focus volledig op de komende EK's.

De voorbereidingen van het evenement zijn in volle gang en verlopen voorspoedig. Afgelopen maand bezocht een delegatie van de FEI onze locatie in het Kralingse Bos en hebben we gezamenlijk een aantal praktische zaken besproken zoals samen met o.a. de NOS, de televisie registratie. Want ook op TV zie je in augustus meer paardensport dan ooit tevoren!

Grote belangstelling voor Boulevard

Op de Boulevard wordt het straks één groot feest! De stands op de Boulevard zijn inmiddels al uitverkocht. Hoofdsponsor Longines heeft er een prachtige pop-up store en brengt ook de mooie carrousel mee naar Rotterdam. BMW presenteert haar nieuwe model in een te gekke glazen box. Onori, onze merchandise leverancier heeft speciaal voor de EK's een geweldige kledinglijn ontwikkeld die daar ook te koop zal zijn.

De stad merkt dat de EK's eraan komen

Tebbie, ons reuze EK-paard heeft zich al een aantal keren in de stad laten zien en blijkt erg fotogeniek! Mensen uit binnen- en buitenland gaan graag met hem op de foto!

En ons mini-parcours is al ingezet tijdens de gym-lessen van diverse basisscholen. Wat een 'jumpers' hebben we in onze stad! En we zien al heel veel leuke foto's online verschijnen met #ecrotterdam2019. De eerste winnaars van de fotowedstrijd zijn bekend!

  • Deel dit artikel