CHIO Port Club Rotterdam te gast bij Bar Bù

CHIO
AL1 9427

Op deze zonnige herfstdag waren de leden van business club CHIO Port Club Rotterdam te gast voor een exclusieve bijeenkomst bij Bar Bù, een trendy restaurant gelegen in het bruisende scheepvaartkwartier in Rotterdam. Het was een grote opkomst tijdens deze eerste bijeenkomst na het 75ste CHIO Rotterdam.

Bar Bù, sfeervol ingericht, is de perfect plek om informele gesprekken te voeren en nieuwe connecties te maken. De leden raakten al snel in geanimeerde gesprekken verwikkeld over de nieuwste ontwikkelingen binnen de haven en de Rotterdamse zakenwereld.

Gastheer Robin Bravenboer en CPCR voorzitter Jasper Nagtegaal heetten de business clubleden van harte welkom. Deze bijeenkomst van de CHIO Port Club Rotterdam, met focus op het versterken van de banden tussen verschillende sectoren in de haven, bleek weer eens de perfecte plek voor ondernemers en leiders om hun netwerk uit te breiden.

Terwijl de avond vorderde, genoten de gasten van heerlijke drankjes en verfijnde hapjes die rechtstreeks uit de keuken van Bar Bù kwamen. Van een mooi glas champagne tot perfect bereid fingerfood, de culinaire ervaring droeg bij aan de ontspannen en gezellige sfeer.

De gesprekken waren levendig, variërend van zakelijke plannen en ideeën tot persoonlijke verhalen en toekomstvisies. Voor veel leden was dit een kans om nieuwe relaties aan te gaan of bestaande banden te versterken, en er werden volop ideeën uitgewisseld.

De bijeenkomst bij Bar Bù liet zien hoe waardevol de CHIO Port Club Rotterdam is als platform voor zakelijke ontmoetingen, waarbij netwerken op een natuurlijke en ontspannen manier plaatsvindt. Toen de avond ten einde liep, verlieten de leden de bijeenkomst met een voldaan gevoel van de heerlijke hapjes en drankjes, maar ook geïnspireerd door nieuwe connecties en kansen voor toekomstige samenwerkingen.

Het was een succesvolle en sfeervolle avond die de kracht van Rotterdam als zakelijk en sociaal ontmoetingspunt benadrukte en waar de leden van de CHIO Port Club al uitkijken naar de volgende bijeenkomst.

Meer weten over de CHIO Port Club Rotterdam?

  • Deel dit artikel