Brasserie 2050: nieuwe versie duurzaam food concept tijdens EK's
Rabobank Rotterdam lanceert tijdens de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur, van 19 t/m 25 augustus a.s. in Rotterdam een nieuwe compacte versie van Brasserie 2050. Brasserie 2050 is de naam van een foodconcept dat het wereldvoedselvraagstuk serveert op een licht verteerbare manier. Aan de hand van eerlijke en heerlijke gerechten met ieder hun eigen verhaal of dilemma.
"Rond 2050 zijn we met 10 miljard mensen op de wereld. Om de wereldbevolkingsgroei bij te benen, moet de voedselproductie met zo’n zestig procent omhoog en de ecologische impact ervan met vijftig procent omlaag, zegt Remon Blok, directeur Food & Agri bij Rabobank Rotterdam. "Het is noodzakelijk dat we anders gaan eten, verbouwen én produceren. Binnen onze ambitie ‘Growing a better world together’ gaan we aan de slag met een aantal kickstarts, waaronder Kick-start Food. Met Brasserie 2050 laten we een breed publiek zien maar vooral proeven hoe dat kan."
EK Boulevard De publieks- en hospitality voorzieningen zoals catering, sponsorevents, de merchandising en het Stroodorp zijn tijdens de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur te vinden op de EK Boulevard langs de Kralingse Plas. Een locatie met allure en voldoende ruimte om alle partners, gasten, bezoekers en fans te ontvangen en waar een groot deel van alle activiteiten en sfeer zich afspelen. De boulevard langs de Kralingse Plas is een complete EK-avenue met een schitterend uitzicht op de Rotterdamse Skyline. |