Zeer tevreden!

Rsz dsc8375

Al vijf jaar onderzoekt Tevreden.nl de beleving en ervaringen van bezoekers, sponsoren, vrienden, sporters en vrijwilligers bij het CHIO Rotterdam. En even lang wordt aan de hand van de resultaten van dit tevredenheidsonderzoek gekeken waar het CHIO Rotterdam nog verder verbeterd kan worden.

Ook dit jaar heeft tevreden.nl weer gemeten. Tijdens het evenement zelf in een speciale stand en na afloop via een mailuitnodiging en rechtstreeks via de website.

Allereerst is het tevredenheidsonderzoek is dit jaar door een record aantal respondenten ingevuld. Maar het allerbeste nieuws is natuurlijk dat over vrijwel de gehele linie de score met ca. 0.2 omhoog is gegaan. De bezoekers gaven de 67ste editie van het CHIO Rotterdam een 8.1 als rapportcijfer, 0.2 hoger dan vorig jaar. Diezelfde trend, meer response en een stijging van 0.2 zien we terug in de beoordelingen van de sponsors en bij de Vrienden van het CHIO.

Fijn om te horen! En u helpt ons daarmee, want we leggen zo de lat elk jaar weer hoger!

Wij danken Tevreden.nl die met dit gerichte onderzoek inzicht in klantervaringen en werkbeleving helpt om ons succes niet alleen inzichtelijk maar ook steeds groter te maken!

  • Deel dit artikel