Zakelijke start van 2019 tijdens Peoples Business

EK
002 Peoples Business 2019 23 01 19  Dsa4453

Traditiegetrouw ging 2019 voor ondernemend (groot) Rotterdam van start tijdens People's Business op 23 en 24 januari jl. in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Dit jaar verwelkomden onze Vrienden van het CHIO de vele ondernemers uit de regio die het event bezochten. Onderhen veel leden van de business club maar er werden ook veel contacten gelegd met nieuwe Vrienden!

Het thema was dit jaar ‘Metropool in transitie’, waarbinnen het transitiepad naar een Circulaire Economie specifiek de aandacht kreeg. Met veel inhoudelijke sessies, o.a. door Jan Peter Balkenende (lid van Raad van Advies van het CHIO Rotterdam) die dit jaar ook de officiële opening verzorgde samen met Jan Rotmans, het brein achter de Roadmap Next Economy. Deze eren mochten tevens het eerste exemplaar van het nieuwe CHIO magazine in ontvangst nemen dat geheel in het teken staat van de FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur die van 19 t/m 25 augustus in Rotterdam plaatsvinden.

Het Vrienden van het CHIO paviljoen, dat behalve door de Vrienden van het CHIO, mede mogelijke was gemaakt door BMW Breeman & Kalfsbeek, Agin en Boels Rental, was het centrale ontmoetingspunt van de beursvloer. Het waren 2 plezierige dagen waar volop genetwerkt werd.

People’s Business gaf ook dit special EK business jaar weer een inspirerende start.

  • Deel dit artikel