Zakelijk netwerken in het kloppend hart van Rotterdam; de haven

CHIO
P1000574

Drie business clubs van het CHIO Rotterdam, CHIO Port Club Rotterdam, CHIO Vastgoed Club en CHIO Assurantie Club, hebben afgelopen week een vorstelijke ontvangst gehad op de Nieuwe Maze, het officiële representatie- en promotievaartuig van het Havenbedrijf Rotterdam.

Ongeveer 30 leden van de drie business clubs waren aan boord waar gastheer was Richard van der Eijk, Hoofd Communications & External Affairs van het Havenbedrijf een korte presentatie gaf en waar CHIO legacy partner Maison van den Boer voor een heerlijke lunch zorgde.

Het was een prachtige rondvaart door de Rotterdamse haven langs tal van bijzondere plekken, zoals de Floating Farm. Kortom het was geslaagd en goed om op deze manier relaties onderling aan elkaar ter verbinden.

De CHIO Port Club Rotterdam is een zakelijk platform die de haven en stad viade paardensport aan elkaar verbindt. Om er voor te zorgen dat de leden nietalleen tijdens het CHIO Rotterdam, maar ook daarbuiten profijt hebben vandit zakelijk netwerk, zijn er gedurende het jaar bijeenkomsten voor de ledenvan de Port Club. Deze keer was de bijeenkomst gecombineerd met de leden van de CHIOVastgoed Club en de CHIO Assurantie Club.

CHIO Port Club Rotterdam aan boord van Nieuwe Maze
  • Deel dit artikel