Wervelende show tijdens Werken als een Paard feest

Wervelende show tijdens Werken als een Paard feest
AL1 4283

Elk jaar sluit Werken als een Paard een seizoen af met een mooi feest waarbij deelnemende scholen, vrijwilligers, begunstigers en medewerkers nog eens terugkijken op de hoogtepunten van het afgelopen schooljaar. Dit jaar was dat een wervelend programma in WORM, gepresenteerd door Edson Da Graca waarin de kinderen die aan de projecten hebben meegedaan uiteraard een rol spelen.

Het programma werd geopend door Zora, de zorgrobot van Aafje, waarmee de kinderen van het Werken als een Paard, naschools programma, in het afgelopen jaar kennis maakten. De kinderen van kinderkoor Christophoor zongen het prachtige lied 'Hier word ik blij van'. Daarna schoven er tal van gastsprekers (ouders, leerkrachten, begunstigers, etc.) aan tafel bij Edson om te praten over het belang van het maatschappelijk programma Werken als een Paard en de mooie ervaringen van het afgelopen jaar. Alles afgewisseld met vlogs en geweldige acts door leerlingen van het Hofplein Theater Rotterdam, Freerunners en een spannende wetenschappelijke proef van MadScience.

Eregasten waren natuurlijk de kinderen van OBS Nelson Mandela, Oranjeschool, CBS De Sleutel en Sterrenschool De Globetrotter, zij hebben afgelopen jaar deelgenomen aan het programma Werken als een Paard. Het was dus hún feestje! Alhoewel alle andere aanwezigen er ook zichtbaar van genoten!

  • Deel dit artikel