Vriendenbijeenkomst Eneco inspireert

014 Vrienden van het Chio Eneco 31 05 18 DSC4945

Het hoofdkantoor van Eneco was vandaag opengesteld voor de Vrienden van het CHIO Rotterdam. Naast de gebruikelijke updates over de business club en het evenement zelf door respectievelijk Pieter Baan, voorzitter Vrienden van het CHIO, en Harry Scholten, bestuurslid van het CHIO Rotterdam, is iedereen helemaal voorbereid op het komende 70ste CHIO Rotterdam. En iedereen heeft er zin in!

Het gaat goed met de business club, vandaag werden er met IRS Forensci Investigations & Integrety Services, Concordia de Keizer en DEF Nederland weer drie mooie vrienden toegevoegd aan het netwerk, dat inmiddels bijna 130 leden telt.

Ook de gastheer, Bram Poeth, CEO Eneco eMobility, hield een uiterst boeiend betoog. Over de veranderende rol van Eneco maar ook hoe energie een andere rol gaat spelen in mobiliteit, energie en particulieren en bedrijven en hoe vrienden duurzaamheid zouden moeten omarmen. Na het plenaire deel werden de Vrienden onthaald op een heerlijk buffet en begonnen de rondleidingen door het superduurzame gebouw.

Overigens is Eneco ook aanwezig in het Stroodorp tijdens het CHIO Rotterdam, dan kan iedereen een indruk krijgen van de toekomst van energie.

  • Deel dit artikel