Vrienden warm onthaald bij Dura Vermeer

DSC 1855kl

Gisteren waren de Vrienden van het CHIO Rotterdam op bezoek in het nieuwe hoofdkantoor van Dura Vermeer op Rotterdam The Hague Airport. Job Dura, voorzitter van de Raad van Bestuur van het bedrijf,, toonde alle duurzame eigenschappen van het prachtige gebouw en stond stil bij de unieke band tussen het CHIO Rotterdam en de familie Dura. “In 1948 al legde onze familie het fundament voor dit prachtige evenement en nog altijd bouwen daar graag samen op verder!” aldus Job Dura, kleinzoon van de initiatiefnemer van het CHIO.

Bestuurslid commerciële zaken, Jan de Mooij kan alleen maar diep dankbaar zijn met trouwe familiebedrijven zoals Dura Vermeer. Maar gelukkig ziet hij dat ook de rest van het bedrijfsleven overtuigd van het oudste Rotterdamse topsportevenement. “We hebben inmiddels met 90% van onze huidige sponsoren gesproken en werkelijk niemand heeft aangegeven met sponsoring van het CHIO Rotterdam te willen stoppen”, zegt De Mooij. “En ook nieuwe, partijen zijn erg onder de indruk van de uitstraling van het evenement.”

Pieter Baan, voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam, concludeert dat ook zijn business netwerkclub heel stabiel is. “Ons ledenaantal blijft heel constant en de bijeenkomsten worden erg goed bezocht. Het valt ons op dat we in de Skybox tijdens het CHIO vooral vrienden van onze Vrienden tegenkomen. Ik ben benieuwd wat daar de oorzaak van is… daar gaan we eens onderzoek naar doen.”

Huiscateraar van het CHIO Rotterdam Oseven zorgde er opnieuw voor dat het voor de Vrienden van het CHIO Rotterdam op deze avond ook culinair weer prima verzorgd was.

  • Deel dit artikel