Vrienden van het CHIO: Speeddaten & vanuit huis in verbinding blijven

CHIO
Schermafbeelding 2021 02 18 om 11 31 41

Bijna veertig Vrienden van het CHIO hadden vanochtend de agenda vrijgehouden voor de tweede online Vriendenbijeenkomst van dit jaar. Vriend van het CHIO, Rob Uytdewilligen vertelde over zijn nieuwe start up en zakelijke droom, Your Change Company en introduceerde Ontwikkelingsgericht Coach & Trainer Jessica Amelia die met 'triggers' de Vrienden inspireerde voor een online speeddate sessie.

Even voor tienen stroomde de Zoom wachtruimte vol met de leden van het business netwerk. Zij werden net zoals altijd welkom geheten door Ruud van Os die de Vrienden de online spelregels uitlegde, hen voorzag van de juiste informatie en iedereen netjes en tijdig door het programma loodste.

Rob Uytdewilligen, bekend bij de Vrienden als eigenaar van AGIN Timmermans incasso & gerechtsdeurwaarders, vertelde gepassioneerd over zijn bedrijf Your Change Company. Een verhaal gebaseerd op eigen ervaringen. Over hoe hij in zijn carrière veel trainingen en workshops heeft gevolgd, geïnspireerd terugkwam maar toch merkte dat die energie snel verdampte. Dat heeft ertoe geleid dat hij samen met Nathalie van Huët, ook een bekende bij de Vriendenbijeenkomsten, en Martijn Roelands, Your Change Company is gestart. Met als doel om de verandertrajecten te bieden die niet theoretisch zijn maar je echt laten voelen wat het voor je kan doen. Heel praktisch en op maat gemaakt voor jouw traject.

Rob bood alle Vrienden vanochtend de kans om kennis te maken met de aanpak van Your Change Company. Met de Rotterdamse organisatie coach Jessica Amelia gingen de Vrienden aan de slag met de intervisie methodiek in 3 speeddate sessies in groepjes in aparte online break out rooms. Voor de eerste twee rondes had Amelia heel actuele en praktijkgerichte triggers bedacht, zodat er in de online breakout rooms interessante en vooral relevante discussies ontstonden. Bij de laatste sessie was zo'n trigger zelfs al niet meer nodig... de Vrienden hadden genoeg te delen en leren met en van elkaar.

Na de break outs kwamen alle Vrienden nog een keer bijeen in een plenaire sessie waar voorzitter van de Vrienden van het CHIO, Pieter Baan, terugkoppeling gaf van de vorige online Vrienden bijeenkomst. Tijdens de vorige bijeenkomst waren de Vrienden online samen aan de slag gegaan met de toekomst van de businessclub. Dat leverde veel waardevolle input op. De waarde van de Vrienden van het CHIO is vooral de warme, sfeervolle en hechte club die voor iedereen wat wils biedt. Het bestuur is concreet aan de slag gegaan met suggesties over hoe de bijeenkomsten verrijkt kunnen worden en heeft de ambitie uitgesproken om invulling te gaan geven aan de NextGen Vrienden.

En hoewel iedereen vandaag zelf opnieuw zelf voor het kopje koffie moest zorgen was het wederom een leerzame en inspirerende Vriendenbijeenkomst waarover in de LinkedIn Vriendengroep zeker nog nagesproken zal worden. En anders in ieder geval tijdens de volgende online Vriendenbijeenkomst op 22 april a.s.!

  • Deel dit artikel