Vrienden van het CHIO: hier hebben we lang op gewacht....

CHIO
DSC0089

De leden van de business club Vrienden van het CHIO ontmoet elkaar traditiegetrouw tijdens een lunch op de eerste dag van het CHIO Rotterdam. En gedurende het jaar zijn er verschillende netwerkbijeenkomsten. In normale tijden.... Voor zover de Corona-maatregelen het toestonden is er online gespeeddate, gehapt & gestapt met The NY Basement, etc. Maar vandaag was er dan eindelijk weer een lunch, weliswaar op afstand, maar wel in de loge tijdens het CHIO Rotterdam. En later dit jaar staan er ook nog mooie activiteiten op het programma.

We vroegen voorzitter Baan of Corona invloed heeft gehad op het ledenaantal van de business club. "Eigenlijk niet", zegt Pieter Baan. "We hebben er zelfs vier nieuwe vrienden bij. Aunexum Precious Metal Group, PWC , RedKiwi en Auto Hoogenboom."

Na een heerlijke lunch, geserveerd door Maison van den Boer, kregen de Vrienden een uitleg door dressuurruiter Yessin Rahmounin over de Grand Prix dressuur die in het Rotterdam Stadion plaatsvond.

Een goed gesprek met collega ondernemers, een lekkere lunch en.... prachtige paardensport. Daar hebben de Vrienden van het CHIO lang op gewacht. Maar het was het wachten waard!

  • Deel dit artikel
Vrienden van het CHIO