Vrienden van het CHIO blij met toewijzing EK's 2019

DSC 4973

De Vrienden van het CHIO Rotterdam kwamen gisteren bijeen in de indrukwekkende Innovatie Room op de 29e verdieping van het NautaDutilh kantoor in hartje Rotterdam. Natuurlijk stond er naast een warm welkom van gastheer en managing partner van NautaDutilh, Erik Geerling, een update van de activiteiten van de Vrienden door voorzitter Pieter Baan op het programma, een welkom voor nieuwe vrienden en het uitreiken van de stalplaat ter gelegenheid van 10-jarig lidmaatschap van de vrienden aan de directies van Dura Vermeer, Guurink Wintermans Belastingadviseurs en Matras Holding en DAP Barging. Maar uiteindelijk was het hoogtepunt deze avond natuurlijk het samen toasten op de 3 EK's in 2019 (Springen, Dressuur en Para-Dressuur) die de FEI afgelopen weekend heeft toegewezen aan Rotterdam.

CHIO-voorzitter Belle de Bruin gaf een toelichting op de bid-procedure die gevolgd was en het belang van deze 3 EK's en directeur sportief dressuur Laurens van Lieren gaf een sportief doorkijkje naar 2019.

Tussen de gangen van een heerlijk walking dinner door was er uitgebreid gelegenheid om het prachtige kantoor van NautaDutilh te bekijken.

  • Deel dit artikel