Vrienden van CHIO luiden EK-jaar in tijdens People's Business

EK / CHIO
30 Pb2018 Mirjamlemsfotografie 17 01 18  Dsc2694

People’s Business is een jaarlijks kennis- en netwerkevent in januari in het WTC Rotterdam geworden. In 2019 vindt het evenement plaats op 23 en 24 januari met als thema ‘Metropool in transitie’. Tijdens deze editie krijgt het transitiepad naar de Circulaire Economie vanuit roadmap Next Economy specifiek de aandacht.

Voor de businessclub Vrienden van het CHIO is People’s Business dé start van het nieuwe businessjaar, daarom koppelen zij het programma in het paviljoen tijdens People’s Business ook aan het thema.

De regio Zuid-Holland wil één van de eerste volledig circulaire regio’s in de wereld worden. De overgang naar een circulaire economie biedt kansen voor innovatie en economische groei, en nieuwe toekomstmogelijkheden voor belangrijke economische sectoren in onze regio.

Twee dagen lang nodigen de Vrienden van het CHIO ondernemers uit de regio uit voor een inspirerende start van het nieuwe business én EK-jaar met een programma gericht op samenwerking, verbinding, verdieping en inspiratie. Evenals voorgaande jaren is het Winterstroodorp het kloppend hart van het evenement in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.

Programma

Dag één focust zich op plenair: twee toonaangevende en bekende sprekers binnen het transitiepad van de circulaire economie. Aangevuld met verdiepende sessies in de theater op de netwerkvloer.

Dag twee van People’s Business is gericht op ontmoeten, verbinden en zaken doen op de vloer met award uitreikingen, speeddaten en verdiepende sessies in de theaters.

Aanmelden voor People's Business kan hier

  • Deel dit artikel