Vrienden van CHIO bouwen online aan toekomst CHIO

CHIO
2 C28 EC8 F 3882 40 DA B044 23 A1975738 C1 1 105 c

De leden van de business club Vrienden van het CHIO zijn gewend elkaar meerdere keren per jaar te ontmoeten op inspirerende locaties van Vrienden en natuurlijk in juni in het Kralingse Bos. Helaas die bezoeken aan andere Vrienden zijn even niet mogelijk. Daarom vandaag een online bijeenkomst waarin de Vrienden interacties aan de slag gingen met de toekomst van het CHIO en hun eigen business club.

In aanloop naar de online Vriendenbijeenkomst ontvingen alle Vrienden van het CHIO een houten bouwspel. Vanaf 9.45 uur werd de online ontvangstruimte geopend en stroomden de Vrienden binnen via de Zoomlink.

Als altijd was gastheer van de Vrienden, Ruud van Os, er om met een slimme en prikkelende vragen aan algemeen directeur, Ron Voskuilen, voorzitter van het CHIO Rotterdam, Theo de Rooij en voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, te zorgen dat iedereen weer helemaal op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen rondom het oudste (en mooiste) internationale topsportevenement van Rotterdam. Het afgelopen jaar waarin het CHIO vanwege de Corona-pandemie moest worden geannuleerd is benut om te werken aan de toekomst van het evenement. Daarbij staan thema's als beleving, innovatie, talentontwikkeling en alles natuurlijk met Rotterdams DNA. Daarbij werd ook stil gestaan bij de toekomst en invulling van de business clubs.

Na een korte toelichting op de strategie werden alle aanwezigen verdeeld over zes online break out rooms waar in kleine groepjes onder leiding van zes moderators gebrainstormd werd over de toekomst. Daarbij werden de vrienden uitgedaagd om na te denken over het uitbouwen en verrijken bestaande met kernthema’s van het CHIO. Dat leverde een lijst met prachtige ideeën op, waar bestuur van de Vrienden samen met de CHIO organisatie mee aan de slag gaat.

Op 18 februari is de volgende online Vriendenbijeenkomst met o.a. een terugkoppeling van de ingebrachte ideeën en een online Speed date.

  • Deel dit artikel