Vrienden op bezoek bij jarige legacy partner Hunter Douglas

EK
04 Vrienden van het CHIO Hunter Douglas 06 18 19 8265

Het in Rotterdam gevestigde familiebedrijf Hunter Douglas viert dit jaar het 100-jarig jubileum, reden voor een feestje! En dan nodig je natuurlijk je Vrienden uit. De Vrienden van het CHIO Rotterdam waren gisteren te gast bij deze Legacy Partner en specialisten in raambekleding.

Aad Kuiper, CEO van Hunter Douglas, nam de genodigden mee in de mooie Rotterdamse historie van het bedrijf en vertelde waarom Hunter Douglas en Luxaflex al zo vele jaren verbonden zijn aan het oudste internationale topsportevenement van deze stad, het CHIO Rotterdam.

Naast algemeen directeur Fred Rozendaal blikten EK-ambassadeurs Patrick van der Meer (dressuurruiter) en Sanne Voets (para-dressuuramazone) vooruit op de komende EK's van 19 t/m 25 augustus.

Voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, vertelde welke leuke bijeenkomsten er tijdens de EK's voor de Vrienden van het CHIO op het programma staan. Hij verwelkomde TIMEFF, Reclamedragers/Vlaggenenmasten.nl en Insinger Gilissen Bankiers als nieuwe Vrienden en zette Aon, Mazars en Hunter Douglas in het zonnetje. Zij ontvingen de mooie Vrienden stalplaat omdat ze al 10 jaar verbonden zijn aan de business club Vrienden van het CHIO Rotterdam.

Een mooie ontvangst, boeiende sprekers en een inspirerend kijkje in de keuken van een prachtig Rotterdams bedrijf en trouwe sponsor van het CHIO Rotterdam.

Vrienden van CHIO bij Hunter Douglas
  • Deel dit artikel