Vrienden op bezoek bij Chardon paardensport

CHIO
220512 chardon Mirjam Lems DSC2916

Door het jaar heen gaan de Vrienden van het CHIO graag op bezoek bij mooie bedrijven, meestal leden van de business club. Deze keer was het Vriend van het CHIO, Mazars, die de Vrienden uitnodigde voor een bezoek aan Chardon Paardensport. Het werd een inspirerend bezoek waarbij zelfs een aantal dappere Vrienden als groom op de marathonwagen met vierspan meestuurden.

Penningmeester van de Vrienden, Bert Laman, zelf een groot paardensportliefhebber en partner bij Mazars, heette de leden van de business club van harte welkom op het prachtige complex van Chardon Paardensport. Al snel gaf hij het woord aan Bram Chardon, veelvoudig wereldkampioen, Europees kampioen en wereldbekerwinnaar die vol passie vertelde over het familiebedrijf en de vierspansport. Bram vertegenwoordigt samen met zijn zussen Edith en Lianne de derde generatie van dit bedrijf dat een begrip is in de hippische wereld.

Na de presentatie van Bram volgde een rondleiding door het bedrijf met de prachtige tuigkamer, de stallen met wedstrijd- en pensionpaarden, het enorme eventingterrein voorzien van men- en eventinghindernissen dat zowel voor de men- als eventingsport het gehele jaar door voor training gebruikt kan worden. En natuurlijk gaf Bram een demonstratie met z'n vierspan aan de Vrienden. Enkele dappere Vrienden durfden het zelfs aan om achterop de marathonwagen te stappen die Bram in volle galop door een kegeltjesparcours stuurde.

Na afloop van het paardenspektakel werd in de foyer een heerlijk walking dinner geserveerd, waarbij nog flink nagepraat werd over Bram, het bedrijf en de vierspansport.

photo credits: Mirjam Lems


  • Deel dit artikel