Vrienden krijgen Van den Assem-gevoel

002 Vrienden van het Chio van den Assem 7681

Gisterenavond vond bij Van den Assem schoenen in Capelle aan den IJssel weer een bijeenkomst plaats van de business club van het CHIO Rotterdam, de Vrienden van het CHIO. Van den Assem is een familiebedrijf, dat inmiddels al 108 jaar bestaat en waar momenteel de derde generatie, Berry van den Assem en Leo van den Assem het succes van deze specialist in schoenen met twintig winkels en twee webshops: www.assem.nl en www.shoeclub.nl voortzet.

Er was op deze schitterende locatie een mooi programma opgesteld, met o.a. de gebruikelijke update rondom de ontwikkelingen van het 70ste CHIO Rotterdam en de drie EK’s die in 2019 in het Kralingse Bos plaatsvinden.
Tijdens deze bijeenkomst mocht voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, wederom drie nieuwe vrienden welkom heten. Met Moët Hennesy Nederland B.V., AGIN Timmermans en Whoonapart is het ledenaantal van de Vrienden van het CHIO Rotterdam naar 120 bedrijven gestegen.

Ook werd het tijdens deze bijeenkomst het contract ondertekend met hotelpartner Van der Valk Exclusief. Namens Van der Valk Nieuwerkerk tekende Peter van den Hul en namens Van der Valk Blijdorp tekende Martijn Brakman. Vanuit het CHIO Rotterdam tekenden algemeen directeur Jan de Mooij.

Fred Rozendaal benadrukte de mooie win-win mogelijkheden van het sociaal-maatschappelijke project Werken als een Paard.

Een spannend moment was de trekking van de Vriend, wiens logo komend CHIO Rotterdam op de vrijwilligerskleding vermeld wordt. Dit jaar is de eer aan Keiretsu Europa.

Grote belangstelling was er voor de rondleiding door het prachtige pand van Van den Assem, inclusief het magazijn vol modieuze schoenen. Met een voortreffelijk walking dinner en borrel was dit een zeer geslaagde bijeenkomst. Iedereen ging naar huis met het zo unieke ‘Van den Assem-gevoel”

  • Deel dit artikel