Voorproeven EK's tijdens de Preview borrel

EK
AL1 2304

Vandaag namen sponsors, partners en standhouders een voorproefje op de hospitality die tijdens de komende Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019 wordt geboden. De gasten kregen een indruk van de inrichting, aankleding en catering tijdens de EK's.

De skyboxen van de Grandstand waren ingericht en gestyled door Boels Rental en Oogenlust met het meubilair en decoratie in de mooie EK kleuren. Het team van Maison van den Boer liet iedereen letterlijk voorproeven van de lekkere hapjes en wijnen die tijdens de EK's geserveerd worden op de verschillende hospitality locaties, in het stadion en op de boulevard.

Natuurlijk werd er ook over andere EK-zaken gesproken. Algemeen directeur Fred Rozendaal gaf de aanwezigen een update van de voorbereidingen en alle sportieve activiteiten en side-events die er van 19 t/m 25 augustus in het Kralingse Bos plaatsvinden. Ondanks dat het nog 69 dagen duurt voordat de EK's van start gaat kregen de aanwezigen een uitstekende indruk van wat hen te wachten staat. Iedereen heeft er zin in!

Preview Borrel Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam
  • Deel dit artikel