VLS is klaar om een topprestatie te leveren

VLS/EK
VLS meisjes

VLS draagt de sport een warm hart toe, zo is VLS onder andere zichtbaar bij voetbalwedstrijden van Feyenoord en Sparta, het twee jaarlijks honkbal evenement WPT, als partner van Rotterdam Topsport en organiseert het zelf een aantal wieler toertochten in Nederland. Wij noemen hen met recht de sportiefste schoonmaker van de regio. Het CHIO Rotterdam en dit jaar de Longines FEI Europese Kampioenschappen biedt de mogelijkheid voor VLS om gasten te ontvangen bij een hoogwaardig evenement. Een juiste combinatie van topsport, culinaire verzorging en amusement.

Dit alles combineert VLS met hun core business, schoonmaak. VLS is dan ook als Cleaning partner verbonden aan de CHIO / EK organisatie. Dit jaar wordt voor VLS de zesde editie. Vijf maal bij het CHIO Rotterdam en deze maand bij de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur.

Klaar om een topprestatie te leveren

VLS verzorgt gedurende 52 weken de schoonmaak van de Grandstand. Naast de vaste werkzaamheden voor de daar gevestigde kantoren ook de incidentele schoonmaak voor en na evenementen die plaats vinden in de Grandstand. Ook in een gedeelte van de Rotterdamsche Manège verzorgt VLS gedurende het gehele jaar de schoonmaak. Kort voor het CHIO/EK zorgt VLS voor een schone start van alle ruimten waar door de vele vrijwilligers en vaste medewerkers van dit evenement gewerkt wordt. Tijdens een CHIO verzorgt VLS de dagelijkse schoonmaak, veelal 's nachts, van onder andere de tribunes, ontvangstruimten, sanitair en VIP ruimten. Zowel in de tijdelijke als vaste huisvesting. Gedurende het sportieve en entertainment programma is VLS op het terrein aanwezig om de sanitaire voorzieningen schoon te maken en daar waar calamiteiten zijn in te springen.

Qua intentie van de grote groep VLS medewerkers verandert er niets bij de komende EK's. Te allen tijde zorgen zij voor een schoon complex. Maar ook voor VLS is deze editie anders en spannend alleen al vanwege het feit dat er een compleet nieuwe terrein indeling is, met twee volwaardige stadions en een groter VIP gedeelte aan de Kralingse Plas en omdat er gedurende 7 dagen (in plaats van 4) veel meer bezoekers verwacht worden. Maar… VLS is er klaar voor. Alle medewerkers zien er met veel enthousiasme naar uit om voor de zesde maal een topprestatie te leveren.

  • Deel dit artikel