VLS Groep verlengt samenwerking met CHIO Rotterdam

IMG 0926

Afgelopen zondag werd tijdens de wedstrijd Sparta - Willem II, de overeenkomst tussen het CHIO Rotterdam en VLS Groep als sponsor en preferred partner met drie jaar verlengd. De mooie overwinning van de Rotterdamse thuisploeg, Sparta, waarvan VLS ook sponsor is, gaf aan deze ondertekening een extra feestelijk tintje.

De afgelopen 40 jaar ontwikkelde VLS zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland maar heeft haar familiaire karakter weten te behouden. VLS staat o.a. bekend om het specialistisch onderhoud van diverse sportcomplexen waaronder het Feyenoord Stadion, Topsportcentrum Rotterdam en Sparta Rotterdam en mag zichzelf dan ook graag zien als ‘'De Sportiefste Schoonmaker van het Rijnmond gebied’’. Sinds 2014 is VLS Groep de Official Cleaning en Entertainment Partner van het CHIO Rotterdam. Het bedrijf zorgt niet alleen voor de schoonmaak tijdens het internationale hippische topsportevenement, ook gedurende de rest van het jaar onderhouden zij de gebouwen en het terrein in het Kralingse Bos.

Algemeen directeur Dennie van Leeuwen van de VLS Groep is verheugd met de verlenging van deze overeenkomst; “De diverse partnerships van VLS bij o.a. het World Port Tournament, Rotterdam Topsport, Feyenoord en Sparta geven aan dat VLS zich naast de landelijke dekking tevens al jaren duidelijk op de markt van het ‘’Groot- Rijnmondgebied’’ richt en daarin bondgenootschappen sluit met sterke partners zoals ook met het CHIO’’. Van Leeuwen vervolgt ‘‘Sponsoring is wat ons betreft het zoeken naar een geschikt podium om je als bedrijf te profileren en nieuwe zakelijke contacten op te doen. Dat klinkt simpel, maar dit is lang niet zo simpel als uit deze opmerking blijkt. Sommige partnerships die wij sluiten heeft namelijk ook te maken met gunning en geloof hebben in een club, instelling of organisatie. Zeker sponsoring is sterk persoonsgebonden of vanuit emotie geacteerd en niet altijd bedoeld om de geïnvesteerde euro direct terug te verdienen, maar soms mee te denken in de lange termijn trajecten,’’ aldus Dennie van Leeuwen.

  • Deel dit artikel