Via Appia kleedt de vrijwilligers netjes aan

Om evenementen zoals het FEI EK Dressuur en het CHIO Rotterdam mogelijk te maken kan de organisatie gelukkig rekenen op honderden vrijwilligers die zich voorafgaand aan en gedurende het evenement volledig inzetten.

Maar gelukkig kunnen die vrijwilligers dit jaar rekenen op Via Appia om te zorgen dat ze er herkenbaar en netjes uitzien. Het Rotterdamse bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van promotieartikelen en relatiegeschenken is al zeker 15 jaar op een of andere manier betrokken bij het CHIO Rotterdam. Directeur Robert Jan Doornbos vindt dat een normale zaak “Als Rotterdams bedrijf moet je gewoon iets doen voor zo’n uniek Rotterdams evenement.”

Dit jaar doet Via Appia daar nog een schepje bovenop. Allereerst leveren ze de kleding, in de kleuren van het FEI EK Dressuur, voor alle vrijwilligers. Maar ze zijn ook in het Stroodorp te vinden met een stand met merchandise artikelen zoals shirts, petten, pins, sleutelhangers, etc. Zo kunnen ook de bezoekers een leuk artikel van deze editie van het FEI EK Dressuur aanschaffen. Of sponsoren die hun relaties voor of tijdens het evenement een passende outfit of een blijvende herinnering aan hun bezoek aan het EK willen meegeven.

  • Deel dit artikel