VDS Tuigpaarden selectie bekend voor CHIO Rotterdam

Tuigpaarden 3

Komende zondag 24 juni in de pauze van de Longines FEI Nations Cup Jumping of the Netherlands, is de VDS Tuigpaardenshow te bewonderen tijdens het 70ste CHIO Rotterdam.

Nederlandse KWPN tuigpaarden zijn uniek in de wereld. Met hun houding, unieke bewegingen en karakter weten ze iedereen steeds weer te imponeren. Afgelopen weekend is de selectie bekend gemaakt, en de rijders zijn ieder afzonderlijk overtuigd, dat hun paarden in topvorm in het Kralingse bos verschijnen!

U als toeschouwer kunt mee jureren, door middel van applaus laat u uw keuze horen. Want u weet tuigpaarden worden alleen maar beter van applaus! Ze kunnen er tegen!

Aan de start verschijnen:

  • Only The Lonely (v. Manno)met rijdster/ eigenaresse Evelien Corbeek. :

Evelien en Only the Lonely zijn al jaren een team en verkeren in grootse vorm op dit moment.

Evelien werd onlangs met haar grote statige vos nog kampioen van Nederland en was winnaar tijdens Jumping Schroder in Tubbergen.

Trainster Evelien Corbeek: “Only” en ik hebben al vaak gewonnen tijdens CHIO Rotterdam, Hij geeft in het Kralingse Bos altijd meer als 100%! Ik vertrouw hem volledig! We gaan ervoor!

  • Disaronno (v.Victorie) in eigendom van dhr. en mevr. de Leeuw met rijder lubbert van Oene:

Lubbert heeft zijn imposante schimmel weer in topvorm en wist tijdens CSI Twente magistraal te winnen, en was al een keer 4e!

Trainer Lubbert van Oene: "Disaronno heeft veel karakter en veel wil om te winnen! De vorm is er dus we gaan voor het hoogst haalbare!"

Zowel zijn eigenaren als rijder kijken er naar uit om te vlammen tijdens CHIO Rotterdam

  • PrimeVal Havana (v. Bentley VDL) met eigenaar en rijder: Derk Jan Mekkes:

Deze jonge zwarte elite merrie was al 2e in Tubbergen en 3e tijdens CSI twente. Als jongste tuigpaard van het Masterclass geweld heeft ze zeker de ambitie om de hoogste eer naar zich toe te trekken.

"Deze ruwe diamant kan in deze vorm zeker gaan verrassen," aldus Derk Jan

  • Fontana (.v.Waterman) met eigenaar en rijder John Donck.

Waar Fontana ook de ring betreed: hij maakt indruk! Hij is in grootse vorm!

Trainer John Dock: "We hebben toegewerkt naar Rotterdam. Hier willen we graag rijden en winnen!

Fontana is een publieks paard ! We zijn er klaar voor!"

  • Emaire (v.Manno) in eigendom van dhr. Kramer met rijder Nico Calis.

Nico is met Emaire een gevaarlijke outsider! Emaire was tijdens Jumping SchroderTubbergen al 3e en tijdens het NK in Mierlo al 2e! afgelopen weekend behaalde Emaire zelfs haar KWPN sport predicaat!

Nico Calis en Emaire zijn er aan toe om in Rotterdam te vlammen!!

  • PrimeVal Bentley VDL (v.Larix) in eigendom van Stal Mekkes en de VDL Stud met rijdster Hanneke Mekkes.

Wie Bentley VDL zegt weet dat het paard, met die mooie houding en die deftige bewegingen de baan betreed. Bentley VDL won in Mierlo, was 2e in Geesteren!

Hanneke Mekkes: "De concurrentie is groot maar de vorm van Bentley VDL is er zeker! Het is altijd weer een eer om tijdens CHIO Rotterdam met Bentley VDL te mogen rijden! We hebben er zin in!"

Vier heren en twee dames aan de leidsels, een zwart paard, een schimmel en vier vossen ! Dit zijn de ingrediënten voor de VDS tuigpaarden show! Gaat u er zondagmiddag goed voor zitten, om niets te missen van het unieke Nederlandse KWPN Tuigpaard.

Sponsor: VDS Transport & Expeditie in De Wijk is gespecialiseerd in groupage transport vanuit de Benelux naar Denemarken en retour. Maar ook voor het transport met Walking floors en het vervoer van uw paard(en), dan bent u bij VDS op het goede adres. Het team van VDS helpt u van A tot Z.

  • Deel dit artikel