Van Lanschot meer dan een decennium betrokken partner van CHIO Rotterdam

DSC 6914

Van Lanschot is al lang en op verschillende manieren nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. Zo was Van Lanschot Rotterdam bijvoorbeeld de eerste Vriend van het CHIO die de leden van de dit jaar jubilerende business club uitnodigde voor een bijeenkomst in het kantoor op de Westersingel. Compleet met paard voor de deur en gezellige borrel in de achtertuin.

Tijdens het CHIO Rotterdam ontvangt Directeur Private Banking Marcus Slingenberg en zijn team er hun relaties. “Ook dit jaar zijn hebben we weer twee dagen genoten in het Kralingse Bos. Het is hét mooiste netwerk evenement in het Rotterdamse en onze doelgroep komt er graag,” aldus Slingenberg, die zelf als penningmeester verbonden is aan de Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam. “Wij voelen ons echt partner van het CHIO Rotterdam en steunen het evenement graag!”

Van Lanschot was betrokken bij meer historische momenten. In 2006 werd het Springpaardenfonds Nederland opgericht tijdens het CHIO Rotterdam. Van Lanschot was een van de initiatiefnemers van dit fonds en nog altijd zeer nauw betrokken. “Daarom zijn wij er zeker ook altijd tijdens de FEI Nations Cup presented by Longines, een van de hoogtepunten van het evenement”, aldus Slingenberg

  • Deel dit artikel