Tijdens het CHIO win je niet zomaar een prijs...

CHIO
MK prijsuitreiking NC 9606

De winnaars van onze rubrieken zijn eregasten van het CHIO Rotterdam. Daarom besteden we sinds het ontstaan van het CHIO Rotterdam veel zorg en tijd aan de prijzen en de prijsuitreikingen. Een aantal van de zilveren wisselbekers en schalen dateert al vanuit de begintijd van het CHIO Rotterdam. En dat maakt meestal diepe indruk op de ruiters en amazones die de prijs in ontvangst nemen.

Je begrijpt dat het zeker met deze historische bekers niet eenvoudig is om ze jaar in jaar uit bij elke prijsuitreiking te laten glimmen. Gelukkig heeft het CHIO Rotterdam een zeer deskundige en betrouwbare partner die elk jaar zorgt dat de wisseltrofeeën weer als nieuw zijn. Silver Partners laat met hun unieke bruneer methode kleine krasjes en oneffenheden verdwijnen en maakt het oppervlak weer mooi gesloten en glanzend zonder gebruik van chemicaliën. Zo kunnen de fraaie prijzen nog vele CHIO’s mee!

Zilver poetsen of bruneren is een mechanische oppervlaktebehandeling voor edelmetalen, zonder chemicaliën, waarbij het oppervlak gesloten en gehard wordt door moleculair koudslaan/coldhammering, met rvs kogeltjes in een organisch zeepbad.
Deze methode is bijzonder geschikt voor het onderhoud van o.a. tafelzilver. Er wordt geen zilver verwijderd en een harder oppervlak geeft een grotere weerstand tegen beschadigingen en oxidatie.

  • Deel dit artikel