Speel nu mee met de Longines FEI Jumping Nations Cup™ Quiz

FEI
Fantasy game FEI

Omdat de Longines FEI Jumping Nations Cup™ 2020 kwalificaties vanwege het Corona-virus zijn geannuleerd is ook de FEI Fantasy Game op HOLD gezet. Dat is jammer! Daarom heeft de FEI besloten om fans van de Longines FEI Jumping Nations Cup competitie de kans te bieden om te laten zien hoeveel ze van de wedstrijden van de afgelopen jaren weten. Grote kans dat je tussen de vragen die je moet beantwoorden in deze online Quiz ook vragen over de wedstrijden tijdens het CHIO Rotterdam tegenkomt.

Dus speel nu mee en daag je vrienden uit om mee te doen. The Longines FEI Jumping Nations Cup™ Quiz is on!

Elke maandag, met ingang van vandaag komen er 10 vragen online om jouw kennis te testen. Het zijn allemaal multiple choice vragen en je speelt tegen de klok, dus hoe sneller je antwoordt, hoe meer puntenje verdient.

De punten worden elke week opgeteld en de beste 40 spelers op 27 september a.s. kunnen gratis FEI.TV vouchers winnen. Een mooie kans om nog eens naar de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para Dressuur van vorig jaar te kijken of naar eerdere edities van de FEI Nations Cup presented by Longines in Rotterdam. Dit zijn de FEI.tv abonnementen die je kunt winnen:

- eerste t/m vijfde plaats - 1 jaar abonnement op FEI.tv.

- zesde t/m veertigste plaats - deelnemers doen automatisch mee in de verloting van de volgende abonnementen:

  • 5 keer een 6 maanden abonnement op FEI.tv;
  • 5 keer een 3 maanden abonnement opr FEI.tv;
  • 25 keer een 1 maand abonnement op FEI.tv.

NB Deze Quiz staat los van de Fantasy Game. Meedoen betekent dat je akkoord gaat met de Terms & Conditions zoals hier gepubliceerd.

Veel succes!

Speel nu mee!

  • Deel dit artikel