Syndicaat Rotterdamse Havenbedrijven groeit

Hospitality

In de beste ‘havenkroeg’, De Ballentent, was het afgelopen dinsdag gezellig druk tijdens een bijeenkomst van de leden van het Syndicaat van de Rotterdamse Havenbedrijven. Er is stil gestaan bij alle ontwikkelingen binnen het CHIO Rotterdam zoals de kandidatuur voor de EK’s springen in 2016 en 2017 en de mondialisering van de paardensport.

Marjolein Warburg, kreeg de handen van de aanwezigen op elkaar voor de plannen die zij als Voorzitter van het HavenSyndicaat presenteerde. In 2014 krijgt dit snelgroeiende businessnetwerk van Havenbedrijven namelijk een eigen, herkenbare plek tijdens het CHIO, de havenlounge met speciale VIP passe partouts voor de leden van het Syndicaat en hun gasten. En een speciale havenshow in de piste. De aanwezige leden van het Syndicaat ontvingen deze mooie brochure met alle arrangementen tijdens het CHIO 2014.

Verder heeft het Syndicaat mooie plannen. Het is de bedoeling om meerdere bijeenkomsten door het jaar heen te laten plaatsvinden en ook meerdere havens bij het Syndicaat te betrekken.

  • Deel dit artikel