Suppliers zijn terecht trots op hun werk

10

Het CHIO Rotterdam werkt samen met zo’n 80 tot 90 vaste leveranciers om het internationale hippische topsport evenement in het Kralingse Bos jaarlijks mogelijk te maken. Ook voor deze editie is weer wekenlang dag en nacht gewerkt om de locatie de schitterende uitstraling te geven en paarden, sporters, gasten en publiek in stijl te kunnen ontvangen.

Inmiddels hebben van deze groep 24 leveranciers zich verenigd in de Suppliers Society. Zij verlenen niet alleen hun diensten aan het CHIO Rotterdam, maar hebben er ook voor gekozen om het evenement te sponsoren en in te zetten voor exposure en hospitality. Ieder vanuit een eigen vakgebied maar stuk voor stuk toonaangevend binnen hun vak.

“Onze suppliers zijn onze stille krachten op de achtergrond die met respect voor het bos keihard werken om hier iets moois te bouwen,” aldus Marielle Franken, MT lid facilitair bij het CHIO Rotterdam. “En daar zijn ze terecht trots op! Tijdens het CHIO Rotterdam laten de leden van de Supplier Society daarom graag aan relaties en prospects zien wat ze kunnen. Ook dit jaar hebben ze er weer iets moois van gemaakt!”

In de afgelopen jaren is ook de samenwerking tussen de leden van de Supplier Society gegroeid. Mariëlle Franken: “Het is een hechte club die inmiddels ook naast het CHIO Rotterdam graag samenwerkt!”

  • Deel dit artikel