Stralende eerste dag selectie CHIO Zuid-Holland Cup Dressuur

F CV1967

Het was een prachtige eerste dag van de selectiewedstrijd voor de CHIO Zuid-Holland Cup dressuur. Met een stralend zonnetje en bij een aangename temperatuur streden Zuid-Hollandse verenigingen om de 7 felbegeerde halve finale plaatsen tijdens het 69ste CHIO Rotterdam. Morgen rond 18.00 uur weten we wie er doorgaan.

In de klasse ZZ-L gaat na de eerste dag Maxime Bakker met Eurithmic met 68,29% aan de leiding. Deze combinatie startte voor de Waddesteijnruiters.

Geert Hofland zorgde met Blaze voor de Boreftse Ruiters voor de hoogste dagscore in de klasse Z2. De combinatie behaalde 70,88%.

Marije de Lange gaat na 17 combinaties in de klasse Z1 aan de leiding. Met Geste behaalde ze voor de Putsche Ruiters een score van 69,71%

In de klasse M2 hadden de Boreftse Ruiters met Maud Hofland een tweede troef in handen. Zij reed met Umberto Db een score van 68% en gaat daarmee na de eerste dag aan de leiding.

Pascalle Ridderhof gaat na de eerste dag met High 5 aan de leiding in de klasse M1. Deze combinatie reed voor Hippisch Centrum Dordrecht een score van 67,67%.

Morgen, tweede Pinksterdag startten de overige Zuid-Hollandse Verenigingen. Na afloop van de wedstrijd en voorafgaand aan de prijsuitreiking geven Robin Bernoski en Laura Quint een clinic.

Bekijk hier het klassement na dag 1

  • Deel dit artikel