Springtalenten TTC Zuid-Holland 2017 bekend

IMG 4685

Zondag 16 april kozen TTC Zuid-Holland springtrainers Richard Kapteyn en Edwin Hoogenraat (tevens KNHS bondscoach springen pony’s) bijgestaan door trainer Jeroen Heijmans op de Rotterdamsche Manège 10 nieuwe talentvolle springcombinaties die samen met 4 springcombinaties van het afgelopen seizoen het TTC Zuid-Holland Talenteam Springen 2017 vormen. De 14 amazones en 1 ruiter starten op 8 mei met met hun intensieve talententrainingsprogramma. Natuurlijk kijken we ernaar uit om deze springtalenten in de toekomst tijdens het CHIO Rotterdam in actie gaan zien!

De nieuwe springtalenten zijn: Fenna Toppen met Winter Capaccio, Estelle Slingerland met Sophia’s Choice, Tiffany de Jong Lina Boer met Unlimited, de zusjes Mila en Senna Everse met Magic en Brawado, Jasmijn Frerichs met Solaris Justice, Madison Smits met Orchid’s Shanonn, Sophie van Tol met Storm en Kevin Noordman met Wikita en Naomi Muller met Abbie Lynn.

Uit het talententeam van 2016 zijn de Rotterdamse talenten Isabelle Roepel met M&M, Lianne Korevaar met Ziolieta, Demi van Nikkelen Kuijper met Ariane B en Willemijn de Mooij met Ajendy wegens vormbehoud opnieuw opgenomen in het talententeam springen 2017. Naomi Muller maakte eerder deel uit van het TTC Zuid-Holland springtalententeam met een ander paard.

“We hebben vandaag veel enthousiaste en goede ruiters gezien. We kijken uit naar de trainingen” aldus de trainers Kapteyn en Hoogenraat.
De 14 springtalenten krijgen deze zomer een intensief trainingsprogramma met praktijktrainingen maar ook theorielessen zoals mental coaching, parcoursbouwen, fitheid, voeding en omgaan met (social) media.

5 jaar TTC Zuid-Holland springen

Dit is het vijfde jaar dat het TTC Zuid-Holland een talentontwikkelingsprogramma voor springcombinaties aanbiedt. Afgelopen indoorseizoen werd TTC springtalent Isabelle Roepel Nederlands Kampioen met haar nieuwe pony Breitling in de klasse L. Lianne Korevaar en Demi Nikkelen Kuiper starten inmiddels ook internationale wedstrijden

  • Deel dit artikel