Schaal voor V&V Commodities

V en v commodites Chio dag 1 21 06 18 DSC7429

Voetbalclubs strijden een seizoen lang om een felbegeerde schaal. V&V krijgt een speciale CHIO Rotterdam schaal voor tien jaar trouw sponsorschap. Jan de Mooij reikte de bijzondere ‘prijs’ uit aan Tim van Doorne die direct aangaf dat dit elfde jaar nog maar het begin is van een langdurige samenwerking. “Wij huren tegenwoordig nog maar een avond een Skybox en op zaterdag en zondag een weekendtafel. Zo kunnen we op de donderdagavond meteen een stuk of vijftig vaste partners en klanten in een keer uitnodigen.”

Jan de Mooij refereerde in zijn toespraak aan de jarenlange relatie tussen beide partijen en hoopte dat V&V Commodites ook de komende tien jaar sponsor blijft. Tim van Doorne liet even later weten vereerd te zijn met de fraaie schaal. “Dit is toch een blijk van waardering. Belangrijk voor elke partner of sponsor. Elf jaar geleden huurden we aan de overzijde van de Grandstand (hoge tribune) voor het eerst een loge voor vijftien mensen in de lage tribune die daar toen stond. Op een gegeven moment, toen de nieuwbouw bijna klaar was, werd ons gevraagd mee te verhuizen. Daar hebben we geen spijt van gehad. Al huren we nu niet elke dag een skybox, we ontvangen wel onze gasten op het CHIO Rotterdam.”

Paardenliefhebber

Tim van Doorne rijdt zelf paard en werd via een goede vriendin, Thea Roubos, toen nog werkzaam bij InterimWorx, gewezen op de vele mogelijkheden bij het CHIO Rotterdam. “Ik ben zelf op mijn 45e begonnen met paardrijden en heb dus echt iets met deze sport. Bij manege De Prinsenstad ken ik best veel mensen die naar het CHIO Rotterdam gingen en gaan, dus dan is het voor de hand liggend dat je dan je relaties hier uitnodigt. Vroeger moest je echt leuren om mensen op de woensdag hier naar toe te krijgen, tegenwoordig krijg ik talloze verzoeken voor de eerste avond, de donderdag. Dat geeft toch aan hoe het evenement is gegroeid. Dit is een besloten groep en eigenlijk zijn we een vreemde eend in de bijt. We doen hier eigenlijk geen zaken omdat we in de granen en zaden zitten en onze eigen relaties verwelkomen. Je zou kunnen zeggen dat indirect diverse bedrijven onze producten afnemen. Denk hierbij aan de veevoederbedrijven. Kippen, runderen, varkens en diverse andere dieren eten voedsel dat is opgebouwd uit granen en zaden die wij leveren. V&V is gehuisvest aan de 1e Barendrechtseweg en dus in deze regio. Vandaar de al tien jaar durende relatie met het CHIO Rotterdam.”

  • Deel dit artikel