Say… Maak kans op te gekke prijzen!

EK
AL1 0197

Tot aan de EK’s worden er verschillende side-events, meetings, activaties en netwerkbijeenkomsten georganiseerd waar de paardensport in welke vorm dan ook centraal staat. De EK-organisatie heeft 5 EK-fotokoffers ontwikkeld waar te gekke gadgets en attributen inzitten om de leukste foto’s mee te maken.

Deze koffers trekken tot aan de EK's door het land. Zo was de koffer afgelopen maand bij een dressuurwedstrijd op Manege de Prinsenstad. Daar maakten Sharona Vermaat, Vivienne Bos, Jeroen Hamelink en Chantal Janssens deze superleuke boomerang. En daarmee wonnen ze kaarten voor de Grand Prix dressuur

Zo kom je de koffers tegen bij het hindernisparcours op de Rotterdamse basisscholen, bij Tebbie het reusachtige EK-paard en bij de KNHS in Ermelo. Iedere maand wordt er een winnaar gekozen die een te coole prijs ontvangt. Meedoen is makkelijk!

Maak een AVG-proof foto en deel deze met #ECRotterdam2019. Deze actie loopt door t/m de EK’s van 19 t/m 25 augustus. Wil je weten of jouw te gekke foto gewonnen heeft? Maandelijks maken we de winnaar via de EK nieuwsbrief bekend (over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden). Is er geen koffer in de buurt, maar heb jij een hele gave EK-gerelateerde foto die je wilt delen? Dat kan ook! Deel je foto met #ECRotterdam2019.

  • Deel dit artikel