Robin Hood & The Legend of Longwood tijdens jeugdochtend

The Legend of Longwood Mickey en Silver

Voor de jeugd is altijd een speciaal programma tijdens het CHIO Rotterdam. Dit jaar is dat niet op woensdagmiddag zoals in voorgaande jaren maar op zondagochtend. Kaartjes voor de jeugdochtend kosten slechts 5 euro voor kinderen en 10 euro voor hun vaders en moeders! Voor die prijs krijg je een spannende show en kun je eindeloos spelen in het Indofin Kinderdorp!

Robin Hood

Hofplein Rotterdam verzorgt samen met Horse Creatives een prachtige en spectaculaire show, waarin dit jaar Robin Hood de hoofdrol speelt. Tijdens het verhaal neemt de held het op tegen Koning Jan zonder Land en Sheriff van Nottingham. Er komen boogschutters, monniken, jonkvrouwen en natuurlijk veel paarden voor in dit spannende verhaal.

Exclusieve voorstelling The Legend of Longwood

Na afloop van de show wordt op het grote scherm in het Stroodorp de film ‘The Legend of Longwood’ vertoond. Deze internationale familiefilm, gebaseerd op het verhaal van Nadadja Kemper, gaat over de twaalfjarige Mickey die met haar moeder en broertje uit New York naar het dorp Longwood in Ierland verhuisd. Mickey’s grote passie zijn paarden en pony’s. In Longwood maakt zij al snel kennis met Thyrza, de kasteelvrouwe en 7 prachtige witte paarden die rond dat kasteel dolen, waaronder Silver, een ontembare schitterende witte hengst. Het dorp is in de ban van de dolende geest van een zwarte ridder. Mickey heeft een bepaalde relatie met die ridder en alleen zij is in staat het dorp en de 7 prachtige witte paarden te redden.

Voor (zelfs tijdens) en na de show en filmvoorstelling kan er natuurlijk volop gespeeld worden in het Indofin Kinderdorp.

Bestel nu kaartjes voor de jeugdochtend.

  • Deel dit artikel