RoX Legal is weliswaar nieuw maar toch zeer bekend op het CHIO Rotterdam

Roxy legal22 06 18 Chio dag 2 8196

Rogier van Heeswijk is voor de intimi van het CHIO Rotterdam een bekend gezicht. RoX Legal is daarentegen een nieuw ‘gezicht’ op het fraaie terrein in het Kralingse Bos. De notaris is sinds begin juni “voor zichzelf’ begonnen en houdt kantoor op een steenworp afstand van het kantoor van zijn vader, Van Heeswijk Notarissen. Vader Vic is ditmaal zijn gast waar de rollen vele jaren waren omgedraaid. “IK heb de liefde voor dit evenement van mijn vader meegekregen en dat is een van de redenen waarom ik hier, drie weken na de start van RoX Legal, al graag met een terraslounge aanwezig wil zijn op het CHIO Rotterdam.”

Rogier van Heeswijk deelt de lounge met DVDW Advocaten uit Rotterdam en Zuyderleven uit Breda. Beide advocatenkantoren werken al nauw samen met RoX Legal. ‘De naam is afgeleid van Rotterdam en de X staat in het Romeins voor tien. Rox zijn ook, op een andere manier gespeld weliswaar, stenen. We zijn gespecialiseerd in (internationaal ondernemingsrecht). Dit betreft zowel de herstructureringspraktijk, die meestal meer fiscaal gedreven is, als de transactie- en fondsenpraktijk die vaak meer deal-gedreven is. Rox Legal is gespecialiseerd in registergoederen en commercieel vastgoed. Daarnaast doen we de begeleiding bij verkopen bij inschrijving en executoriale en/of vrijwillige verkopen bij opbod en afslag van registergoederen. Ons kantoor is gehuisvest op het Weena 220, inderdaad dichtbij het kantoor van mijn vader die gewoon verder gaat met Van Heeswijk Notarissen.”

Nauwe band

De nauwe band tussen vader en zoon uit zich niet alleen in het hebben van een ‘vergelijkbaar’ notariskantoor. Beide heren hebben ook een nauwe band met het CHIO Rotterdam. “Als puber kwam ik hier al en viel mij vooral de gezellige sfeer enorm op. Ik luisterde en keek hoe de gasten werden ontvangen door mijn vader en ondertussen genoot ik van de paardensport. Het kantoor heeft in het verleden veel kunnen en mogen doen voor dit evenement. Al ver voordat de Grandstand werd gebouwd deden wij al de begeleiding van bepaalde notariële stukken zeg maar. Van Heeswijk Notarissen was al die jaren ook altijd aanwezig in het fraaie Grandstand. Dit keer kies ik voor een terraslounge op vrijdag. Samen met Zuyderleven en DVDW Advocaten.”

René Sekeris is namens DVWD eveneens gastheer in de Topgun Stand en op het benedenterras hebben de drie kantoren deze vrijdagmiddag- en avond in totaal vijftig gasten. “Het gaat ons niet om nieuwe klanten binnen halen. We doen dit vooral om elkaar onderling nog beter te leren kennen en mensen uit te nodigen die met een van onze drie kantoren contacten onderhouden. Netwerken kan belangrijk zijn, maar je moet het niet als doel van deze sponsoring zien. Op de donderdagavond waren we ook tot in de late uurtjes aanwezig omdat het zo enorm gezellig was. Dan kom je zoveel bekenden tegen, dat je de tijd compleet vergeet. Sommigen zeggen dan al snel dat ze weer eens een keer contact met je zullen opnemen. De een doet dat inderdaad vrij snel, de ander misschien over een half jaar. Het gaat er voornamelijk om dat we hier op het CHIO Rotterdam vooral zorgen dat onze vijftig gasten het gezellig hebben en kunnen genieten van de paardensport. Onder het genot van een lekker hapje en drankje naar topsport kijken staat centraal bij ons in terraslounge zes.”

  • Deel dit artikel