Rabobank Rotterdam nieuwe hoofdsponsor CHIO Rotterdam

LSI project investment nv blijft als Legacy Partner betrokken.
Rotterdam, 31 mei 2011 – Tijdens het Hippisch Haven Gala, vandaag op het stadhuis van Rotterdam, is het hoofdsponsorschap van het CHIO Rotterdam voor de komende drie jaar overgenomen door Rabobank Rotterdam.

De oude hoofdsponsor LSI project investment nv blijft als Legacy Partner nauw betrokken bij de toekomst van het Rotterdamse internationale topsportevenement.

“We kunnen dankbaar zijn dat we mede door het enorme committment van LSI de afgelopen 7 jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en daarmee nu een van de allerbeste hippische outdoorevenementen ter wereld zijn. Ik ben ook blij dat zij als Legacy Partner hun betrokkenheid voortzetten,” aldus Frans Lavooij, voorzitter van het CHIO Rotterdam. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we van onze nieuwe hoofdsponsor Rabobank Rotterdam minstens zoveel steun en vertrouwen krijgen om die ontwikkeling door te zetten. Daarnaast is hun brede ervaring en verbondenheid met de paardensport een grote pré. Eerlijk gezegd ben ik er trots op dat we zo’n mooie partij als de Rabobank als hoofdsponsor aan ons evenement mogen verbinden.”

De Rabobank sponsort sinds jaar en dag de paardensport, financieel maar vooral ook met kennis en expertise. Door deze structurele steun draagt de bank bij aan de ontwikkeling van internationaal sportsucces binnen paardensport. ”Wij hebben de afgelopen jaren in onze rol als Legacy Partner het CHIO Rotterdam ieder jaar professioneler zien worden tot een event met internationale allure. Naast de ondersteuning aan de ontwikkeling van de paardensport in de gehele breedte biedt het ons een podium om op een informele manier de voor onze bank belangrijke doelgroepen te ontvangen, zowel particulier als zakelijk. Daarnaast is er ook een speciaal programma voor onze leden van de bank. ” zegt Coert Beerman, directievoorzitter van de Rabobank Rotterdam. “Bovendien ondersteunt de Rabobank van oudsher deze sport, dus het is eigenlijk een logische keuze.”

Hans de Boer, CEO van LSI project investment nv blijft nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam: “We hebben de afgelopen jaren fantastische dingen bereikt. Zowel in de sport als de in de totale beleving hebben wij het CHIO verder kunnen en mogen helpen. Het is goed om het stokje nu over te geven, alhoewel we graag nog actief zullen blijven meedenken en meehelpen aan de toekomst van dit prachtige evenement.

Over het CHIO Rotterdam
Het CHIO Rotterdam presenteert al 63 jaar een gevarieerd hippisch programma. Dit jaar met springsport op internationaal topniveau. De rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers, nationale rubrieken en topentertainment. In augustus 2011 zullen voorafgaand aan het 63ste CHIO Rotterdam de FEI European Dressage Championships (17 t/m 21 augustus) plaatsvinden op de sfeervolle locatie in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Over de Rabobank
De Rabobank is een bank met ideeën. Niet alleen over geld en bankzaken, maar ook over sport bijvoorbeeld. Want sport verbindt ons, inspireert ons, en kan het beste in ons naar boven halen. Daarom steunen we niet alleen de sporten waar we allemaal naar kijken, maar ook de sporten waar we allemaal wat aan hebben. Dus staan we achter de toppers, het Rabo talententeam, maar net zo goed achter deelnemers aan de Rabo jeugdrubrieken. Want het gaat om meer winnen dan de wedstrijd. Dat is de gedachte. Dat is het idee.

Voor meer informatie:
CHIO Rotterdam
Kralingseweg 120
3062 CG ROTTERDAM
Tel. 010- 4528900
Fax 010-4531555
www.chio.nl

Anita Lussenburg (publiciteit)
06-21585878 of press@chio.nl

  • Deel dit artikel