Rabobank discipline sponsor Dressuur van de Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019

EC
AL1 1553

Rabobank is de trotse discipline sponsor Dressuur van de Longines FEI European Championships Rotterdam 2019. Rabobank Rotterdam is al meer dan 10 jaar partner van het CHIO Rotterdam en de afgelopen jaren hoofdsponsor. Dit jaar verbindt Rabobank zich graag aan het grootste hippische evenement ooit in Rotterdam georganiseerd. De samenwerking werd vandaag officieel bekrachtigd door de ondertekening van de overeenkomst. Met het tekenen van deze overeenkomst is Rabobank Rotterdam dit jaar nauw betrokken bij de drie EK’s die van 19 t/m 25 augustus in het Kralingse Bos plaatsvinden.

Directeur Fred Rozendaal is verheugd dat hij met Rabobank Rotterdam de discipline sponsor Dressuur bekend kan maken. "Met de EK’s willen we mensen, organisaties en het bedrijfsleven verbinden. Dit doen we door een week lang een schitterend topsportprogramma aan te bieden omlijst door allerlei netwerkmogelijkheden: van hospitality-ontvangsten tot congressen. Maar ook een breed maatschappelijk programma waarmee we in aanloop, tijdens en na de EK’s laten zien wat paardensport voor de maatschappij kan betekenen. En hoe mooi is het dat Rabobank Rotterdam zich aan al deze aspecten van ons evenement verbindt door discipline sponsor Dressuur te worden.” De slogan van de EK’s luidt dan ook Connected by Horsepower.

Rabobank-directeur Leo Peeters Weem legt uit waarom Rabobank het CHIO Rotterdam als hoofdsponsor en nu de naderende EK’s als discipline sponsor al jarenlang steunt. “Rabobank Rotterdam wil verankerd zijn in de lokale gemeenschap. Met het brede zakelijke en maatschappelijke activatieprogramma rondom de Europese Kampioenschappen sluit het evenement naadloos aan bij onze eigen missie: 'Growing a better world together'. We zien het EK niet alleen als ontzettend mooi sportief evenement, maar ook als zakelijk netwerk waarbij onderlinge verbindingen mogelijk worden gemaakt én er iets terug wordt gedaan voor de stad. Deze combinatie past bij ons. Enerzijds dragen wij bij aan de economie door bedrijven te helpen met hun ontwikkeling en groei en helpen we particulieren bij het kopen van een huis, anderzijds steunen we jaarlijks ruim 100 maatschappelijke projecten omdat we een deel van onze winst terug mogen geven aan de stad. Meehelpen de wereld beter te maken. Vanuit verschillende invalshoeken aangepakt.”

  • Deel dit artikel