Peoples Business komt er weer aan

DSC 0697

Op 17 en 18 januari 2018 is het Postillion Convention Centre Beurs WTC het kloppend hart van de metropool Rotterdam-Den Haag. Het hoogwaardige kennis- en netwerkplatform People's Business heeft in 2018 namelijk als thema 'Next Economy Metropool' en geeft het nieuwe businessjaar een inspirerende start. Ondernemers van verschillende bedrijven leggen tijdens dit hoogwaardige kennis- en netwerkplatform verbindingen met elkaar en doen inspiratie op voor de toekomst.

Dit thema sluit perfect aan bij de koppeling die het CHIO Rotterdam met de Roadmap Next Economy, waarin de 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag een routekaart hebben vastgesteld voor een nieuwe economie.

In samenwerking met partijen als CIC, Eneco, Dura Vermeer, Rabobank, Nauta Dutilh en Rotterdam Partners worden tal van initiatieven georganiseerd om bekendheid en concrete invulling te geven aan deze zo belangrijke Roadmap Next Economy.

Het CHIO Rotterdam heeft in 2017 de Venture Lunch op de eerste dag van het evenement gekoppeld aan de Roadmap Next Economy en recent sprak de geestelijk vader van de Roadmap Next Economy Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans over dit thema tijdens de bijeenkomst van Sociëteit Schoufour.

Daarom is het geweldig dat het thema van People’s Business 2018 nauw aansluit bij de visie van het CHIO Rotterdam.

Natuurlijk zal het CHIO Rotterdam weer aan People's Business deelnemen met het winter stroodorp en onze sponsors, partners van de CHIO Port Club Rotterdam en de Vrienden voor het CHIO Rotterdam uitnodigen.

  • Deel dit artikel