People's Business 2018: Mooie editie met stevige inhoudelijke component

45 pb2018 dag 2 18 01 18 DSC2819

Zoals aan het begin van elk jaar was People’s Business afgelopen week in Postillion Convention Centre WTC Rotterdam weer ‘the place to be’ voor ondernemers uit de regio. Twee middagen en avonden bruiste het van de innovatieve ideeën, ondernemerschap en werd er druk genetwerkt. Zeker op ons Winter Stroodorpplein samen met partners Rabobank Rotterdam, Van der Valk Exclusief, de Vrienden van het CHIO Rotterdam, de CHIO Port Club Rotterdam en de ondernemers van de Blauwe Loper was het een gezellige drukte.

Het thema van People’s Business dit jaar was Next Economy Metropool dat o.a. tot uiting kwam in tal van inspiratiesessies.Dit thema sluit perfect aan bij de koppeling die het CHIO Rotterdam met de Roadmap Next Economy, waarin de 23 gemeenten van de Metropoolregio Rotterdam – Den Haag een routekaart hebben vastgesteld voor een nieuwe economie. In samenwerking met partijen als CIC, Eneco, Dura Vermeer, Rabobank, Nauta Dutilh en Rotterdam Partners worden tal van initiatieven georganiseerd om bekendheid en concrete invulling te geven aan deze zo belangrijke Roadmap Next Economy.

General Manager van Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is tevreden. “We kijken terug op een mooie editie met een stevig inhoudelijk component. Keynote spreker Daan Roosegaarde en burgemeester Aboutaleb gaven een goede invulling aan het thema Next Economy Metropool. Het Stroodorpplein van CHIO was sfeervol opgezet en druk bezocht; er werd goed genetwerkt.”

  • Deel dit artikel