Overal zie je de Longines FEI Europese Kampioenschappen Rotterdam 2019

21289d55 56c4 4a88 a684 4698e3a90f9d

In heel Rotterdam en natuurlijk het Kralingse Bos zie je dat het grootste paardensportevenement dat ooit in Rotterdam heeft plaatsgevonden eraan komt. Dat komt mede door het activatie programma dat vanaf begin dit jaar de Rotterdammers, jong en oud, enthousiast maakt voor de sport en het evenement en door alle aandacht in de media. Maar vooral ook omdat het evenement overal zichtbaar is. Totaalleverancier van promotionele uitingen, De Reclamedragers helpen ons daarbij.

Deze specialisten in het optimaal zichtbaar maken van bedrijven en evenementen zijn volop aan de slag met banieren landenvlaggen, vlaggenmasten en overige signing om de stad in de ban van de paardensport te krijgen. Dat doen ze overigens ook voor tal van andere Rotterdamse evenementen zoals het Reggae Festival, de evenementen van de Rottterdamse Sporticonen maar ook landelijk zoals de Gay Pride en het Unseen festival in Amsterdam.
Voor directeur/eigenaar Martin van Vliet zijn deze EK’s extra bijzonder. “Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Als klein jongetje reed ik al stiekem in de rijbaan in het Kralingse Bos en nog steeds ben ik actief als springruiter. Als dan maar liefst drie Europese Kampioenschappen in eigen land, sterker nog in eigen stad, georganiseerd worden is dat natuurlijk fantastisch! We gaan dan ook alle dagen met onze klanten naar de sport kijken. Dat wordt genieten!”

  • Deel dit artikel